Radio Bambi

Nedeljni Horoskop

 

Vaš horoskop za period: 19.2.2024. – 25.2.2024.

 

 

Ovan

Posao: Pokušajte da se što manje ističete i ne upuštajte se u rasprave sa kolegama i šefovima. Nepromišljenost, čak i bezazlena, usmeriće poslovnu komunikaciju u neželjenom pravcu. Fokusirajte se na zaradu.

Ljubav: Nečija zavist ili umešanost u porodicu mogu stati na put ljubavnoj sreći. Moraćete pažljivije da čuvate svoju vezu od bilo kakvih uticaja sa strane. Pokažite zrelost. Ovan koji je u dugoj vezi mogao bi da se oženi ili da počne da živi u novom stanu.

 

 

Bik

Posao: Od 24. februara bolje ćete poslovati i biće manje zastoja iz dana u dan. Prva dekada znaka imaće najbolje poslovne prilike, koje će uspešno pregovarati o novim poslovima i rešavati zamršene odnose sa kolegama.

Zdravlje: Imaćete problema s koncentracijom, a mentalni umor će vas ometati u izvršavanju svakodnevnih zadataka. Odmarajte se što više, a ishranu obogatite sa puno voća i povrća. Neki će imati ozbiljnije probleme sa sinusima.

 

Blizanci

Posao: Opterećenje na poslu može se činiti ogromnim, ali većina vas će iz krize izaći jači nego ikad. Suočeni ste sa realnošću, ali i motivisani za odlučne promene. Steći ćete uticajna poznanstva.

Zdravlje: Bićete promišljeni, često i skloni promenama raspoloženja i nezadovoljstvu. Zainteresovaće vas razne duhovne tehnike i meditacije, ali za neke veće tegobe ipak je najbolje konsultovati se s lekarom.

 

Rak

Posao: Pred vama su novi planovi i projekti i još obaveza. Izvodićete ih vešto. Zbog posla u drugom gradu, otići ćete na put, proširiti krug poznanika i upoznati se sa novim metodama poslovanja.

Zdravlje: Za vaše odlično raspoloženje zaslužan će aktivan društveni život. Počećete da vežbate i biti u odličnoj formi. Julski Rakovi će posebno biti energični i puni pozitivne energije.

 

Lav

Posao: Sve obavljate bolje i kvalitetnije, bez zastoja. Ali ćete i dalje previše raditi, trpeti nepravde i misliti da niste cenjeni među svojim kolegama. Posebno će biti zategnuti odnosi sa ženama.

Zdravlje: Muče vas bolovi u kičmi, pa razmislite o vežbama istezanja ili jogi. Kontrolišite krvni pritisak, koji može često da varira. Izbegavajte preterani psihofizički stres jer ste iscrpljeni.

 

Devica

Posao: U centru pažnje biće kadrovska preraspodela poslova i odnosa sa kolegama. Device će češće biti na terenu, preseliti se u druge prostorije ili dobiti nove saradnike. Nezaposleni će se uspešno zaposliti.

Zdravlje: Bićete odličnog zdravlja, pazite se povreda, posebno ako se bavite nekom vrstom energičnog sporta. Zanimaće vas alternativna medicina i duhovnost i sve ono što neguje telo i duh.

 

Vaga

Posao: Pripremite se za veći broj obaveza na poslu. Kolege će vas nervirati neefikasnim rešenjima za tekuće probleme. Oslonite se na sebe.

Zdravlje: Nemirno ćete spavati i imati ružne snove i buditi se umorni. Posegnite za biljnim čajevima, a sobu pre spavanja dobro provetrite. Pripazite i na osetljivu bešiku i pijte dovoljno tečnosti.

 

Škorpija

Posao: Od 24. februara Škorpije zaposlene u administrativnim ili pravnim firmama biće spretne u organizaciji posla i komunikaciji sa strankama. Uspon očekuje i sve čiji posao zahteva putovanja.

Zdravlje: Mogli biste imati problema sa gojrnjrm pa razmislite o dijeti, ali ne rigoroznoj i iscrpljujućoj za organizam. Čuvajte grlo i glasnice, izbegavajte konzumaciju previše rashlađenih i gaziranih pića.

 

Strelac

Posao: Kolege vas neće jednoglasno podržavati u onome što činite. Bićete slobodni i suprotstaviti se autoritetima. Kontrolišite svoju naglost jer vam donosi nevolje.

Zdravlje: U odličnoj ste formi. Dobro ćete se osećati, pa čak i ako ste bolesni brzo ćete se oporaviti. Nedelja je odlična za ulepšavanje i vežbanje, odnosno za sve čime možete doprineti boljem izgledu.

 

Jarac

Posao: Povezaćete se sa ljudima koji svojim uticajem ili savetima mogu znatno doprineti vašem napretku. Povećaće se i vaša mogužnost da zaradite. Timski rad vam donosi odlične rezultate.

Zdravlje: Moguće su zdravstvene tegobe zbog kojih će Jarci morati ići kod lekara. Pripazite na jetru ili žuč, vodite računa o ishrani – smanjite unos masne i slatke hrane. Prijaće vam šetnje i vožnja bicikla.

 

Vodolija

Posao: Mogli biste se pojavili u nekom od medija ili privući broj zainteresovanih ljudi svojim radom. Povećaće se vaši prihodi, a u bliskoj budućnosti moguć je veći finansijski dobitak ili lep honorar.

Ljubav: Dane će obeležiti nova veza ili obnova stare. Uživaćete u partnerovoj pažnji. Biće vam zabavno iskušavati njegovu ljubomoru, ali nije poželjno preterati jer će voljeni izgubiti strpljenje. Nekima je moguće poznanstvo putem interneta.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje zavisiće od porodičnih prilika. Budete li imali napete odnose sa ukućanima, teško ćete podnositi takav stres. Ako ste stariji, pripazite na cirkulaciju u nogama i proveravajte pritisak.

 

Ribe

Posao: Od 24. februara budite ambiciozniji i iskoristite pozitivan uticaj. Možete učiniti mnogo, nadoknađujući ranije propušteno. Okolnosti su zrele za promenu radnog mesta ili za ulazak u privatni posao.

Ljubav: Velika je razlika između onoga što pokazujete i onoga što osećate; mnogi među vama su zaljubljeni u nekog ko vam barem zasad ne može uzvratiti osećanja. Bračni odnosi Riba biće prožeti nepoverenjem, ali ljubav i privrženost neće biti upitni.

Zdravlje: Sunce u vašem znaku doneže vam dobro raspoloženje, ali i zavidnu koncentraciju. Bićete oštroumni i odličnog zapažanja. No pripazite se telesnog iscrpljivanja kojem će mnogi od vas biti i te kako skloni.

 

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA