Radio Bambi

Kod Kristine su fine mandarine! (Foto/Video)

Hrvatski portali proteklih nekoliko dana pišu o mladoj Kristini Penavi (20), devojci koja ima štand sa mandarinama u Zagrebu. Posetile su je skoro sve redakcije hrvatskih portala i svi tvrde da je ova devojka neverovatno ljubazna i simpatična. Tekstovi o njoj se munjevitom brzinom ‘šeruju’ društvenim mrežama.

Neko se kraj njenog štanda zaustavi kako bi kupio mandarine, a mnogi se žele i fotografisati sa njom te izlaze iz automobila ulazeći u gužvu kako bi došli do Kristine.

Ova devojka kaže kako je navikla na gužvu, sirene automobila i buku. Sudara, kako kaže, još uvek nije bilo. Ona radi od 9 do 19 časova, a u tom periodu uspe prodati čak i do 300 kilograma mandarina. Kupci su uglavnom muškarci i nije im teško čekati u redovima da dobiju Kristinine mandarine.

Hrvatski novinari je zovu ‘Pamela Mandarison’ i pišu kako su kod Kristine, mandarine jako fine. Jedan tamošnji portal je napisao kako na mestu gde ona radi nije potreban radar, jer se svi vozači kreću po ograničenju, nekada čak i ispod njega, a skoro svi se zaustave kako bi osmotrili ili mandarine ili Kristinu.

Već je poznata svim Zagrepčanima, jer je ranije prodavala lubenice.

Pored prodaje mandarina, ova devojka radi povremeno i kao hostesa i promoterka. Nju odlično poznaju i korisnici društvenih mreža. Naime, Kristina na ‘Instagramu’ već ima više od 15 hiljada pratilaca koje redovno ‘časti’ novim fotkama. Ona na društvenim mrežama promoviše i parfeme. Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!