Radio Bambi

Mia prozvala Kiju, a ona ovako odgovara!

Gostujući u emisiji ‘Ami G Show’ u utorak uveče, Mia Borisavljević je dobila zadatak da prokomentariše Kristinu Kiju Kockar i Lunu Đogani, tačnije, da kaže koja je po njenom mišljenju bolja pevačica. Da li zbog toga što je u istoj emisiji bila i Anabela ili je ovo njeno iskreno mišljenje, Mia se odlučila za Đoganijevu.

-“Luna lepo peva, ali treba još malo da radi na tome, treba da vežba, i sigurna sam da može da bude dobra pevačica, ima harizmu, i onako sva je top na sceni, zna kako da se obuče i kako da se ponaša na sceni. Kija mi nema to nešto što je potrebno da bi izgledao kao zvezda. Kija mi izgleda više kao neko ko je izašao iz publike, a ne kao zvezda”, – rekla je Mia u emisiji.

Kockarevu su svi novinari odmah zvali za komentar, a ona se tim povodom oglasila tek danas.

-“Mia sa svojom energijom ne bi mogla ni kokice da prodaje na ulici. Odavno sam prestala da se bavim nebitnim ljudima, ali vidim da mene mnogi komentarišu i pljuju bez ikakvog razloga. Ne želim Miji da dajem na značaju tako što ću da se prepucavam sa njom”, – rekla je Kija.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!