Radio Bambi

Ti divna baka, a ja kao majka go k***c! (Video)

Prethodne večeri u emisiji ‘Pitanja gledalaca’, učesnica ‘Zadruge 3’ Marija Kulić, dobila je pitanje koje je napravilo haos za crnim stolom. -“Ko je Željkova mama, ti ili Miljana? Ko odlučuje?”, – glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

Nakom Marijinog odgovora, Miljana je počela da plače, a zatim se žestoko svađala sa majkom. Netrpeljivost između starije i mlađe Kulićeve sve je veća.

Dok majka želi da ćerka hitno ode na kiretažu, Miljana to odbija. Ona želi da trudnoću dovede do kraja, a uz nju je u toj odluci i želji i njen emotivni partner Lazar Čolić Zola, sa kojim je ostala u drugom stanju.

Inače, većina ‘Zadrugara’ smatra da Marija previše odlučuje u Miljanino ime i da je upravo ona krivac jer Miljana nije u nekim stvarima dovoljno zrela. Njihovi cimeri, ali i većina gledalaca ‘Zadruge 3, smatraju da je kranje vreme da Marija pusti Miljanu da živi i odlučuje sama.

-“Ti Miljani ne dozvoljavaš da diše, nije smela bez tebe ugovor da potpiše, ti si od nje napravila debila!”, – rekao je Lepi Mića.

Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!