Radio Bambi

Stravična nesreća u Hrvatskoj! (Foto)

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros na odmaralištu Novska, na autoputu A3 Zagreb – Lipovac, život je izgubilo dvoje dece, dok su još dve osobe teško povređene. Nesreća se dogodila oko 9:40h, kada je sa autoputa na prostor odmarališta, vozač kamiona bez kočenja naleteo na putnike koji su u tom trenutku izlazili iz parkiranog autobusa.

Nezvanično, kamionu su otkazale kočnice i to je dovelo do ove tragične nesreće.

Putnici iz minibusa slavonskobrodskih registarskih oznaka te putničkih automobila odmarali su kod Novske kada je na njih naleteo kamion zagrebačkih tablica. Na licu mesta poginulo je dvoje dece. Radi se o učenicima sedmog i osmog razreda Osnovne škole u Dalju koji su putovali na more u Zadar minibusom posebnog prevoza.

Posle policijskog uviđaja će biti poznato više detalja.

Vozač kamiona je priveden u policiju, i ono što je do sada poznato je da nije bio pod dejstvom alkohola i narkotika.

-“U našu bolnicu su dovezene dve osobe stradale u toj nesreći, obe osobe imaju teške telesne povrede. Radi se o dve mlađe ženske osobe u dobi od 25 i 26 godina”, – saznajemo u bolnici u Novoj Gradišci.

Kako pričaju svedoci, kamion je s auto-puta na parking uleteo zbog navodno zaglavljenog tempomata.

-“Kako nije mogao usporiti uleteo je na odmaralište na kojem su stajali ljudi koji su izašli iz više autobusa kako bi se odmorili pre nastavka puta. Bilo je strašno”, – rekli su svedoci koji su medijima javili o nesreći.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!