Radio Bambi

Muzičke želje i čestitke!

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

MUZIČKE ŽELjE I ČESTITKE/PORUKE!

Pozdravite vama drage osobe ili uputite čestitke povodom slavlja.

Zakupite deo programa i uživajte u pesmama po vašem izboru uz koje čitamo vaše čestitke ili poruke.

Javite nam se kako bi rezervisali termin koji vama najviše odgovara, pripremili čestitke/poruke koje želite da čitamo i odabrali pesme koje želite da emitujemo.

Kontaktirajte nas putem zvaničnih mailova:

redakcija@radiobambi.com

radiobambich@gmail.com

Nakon toga mi ćemo vam putem maila ili SMS poruke dostaviti račun koji možete platiti na više načina, a posle potvrde o uplati emitujemo vaše poruke u dogovorenom terminu.

IZDVOJENO IZ CENOVNIKA USLUGA
MUZIČKE ŽELjE I ČESTITKE JEDNO EMITOVANjE CENA: 3 KM / 2 EUR / 2 CHF

Uplate možete izvršiti na devizni račun, PayPal i Ria Money Transfer..

Iz Republike Srpske i FBiH pored pomenutih načina, uplate možete realizovati i na bankovni račun (uplatnica) ili na svim šalterima POŠTE preko “POŠTANSKE UPUTNICE”. Poštanskom uputnicom pošiljalac doznačava novac na adresu primaoca na celokupnoj teritoriji BiH.

DOBROVOLjNE NOVČANE DONACIJE/SPONZORSTVA!

Svi naši čitaoci/slušaoci koji to žele, mogu uplatiti dobrovoljne novčane donacije za Radio Bambi i tako postati VIP ČLAN.

Osim iskrene i velike zahvalnosti, donatorima nudimo povoljnije oglašavanje i posebne uslove emitovanja muzičkih želja čestitki i pozdrava u našem programu.

Ako prepoznajete naš trud koji ulažemo u sve ovo i ako ste u mogućnosti izdvojiti određena sredstva kojim bi sponzorisali naš rad, uplate možete izvršiti putem deviznog računa, PayPal-a i Ria Money Transfer-a.

Iz Republike Srpske i FBiH uplate možete realizovati i putem bankovnog računa (uplatnice) ili na svim šalterima POŠTE putem “POŠTANSKE UPUTNICE”. Poštanskom uputnicom pošiljalac doznačava novac na adresu primaoca na celokupnoj teritoriji BiH.

Unapred hvala!