Radio Bambi

Upoznajte nas

Ako ovo čitate, znači da smo Vas zainteresovali i odmah da Vam priznamo jako smo srećni zbog toga.

RADIO BAMBI je informativno-zabavni portal i muzički internet radio. Ovo je početak ostvarenja nečega na šta se čekalo od 1998-e g. U tim posleratnim godinama, tada još uvek nedovoljno iskusna ekipa planirala je pokretanje medija, no u tome iz mnogo razloga, koje nećemo navoditi, nije uspela.

Neki od idejnih tvoraca ovog projetka iz tog vremena, nažalost više nisu sa nama, drugi su uspešni novinari priznatih medija na prostoru EXYU, a treći su odustali od ovog poziva i krenuli nekim novim putevima. Samo nekoliko osoba iz tog perioda, a u saradnji sa novim ambicioznim likovima, ostalo je dosledno u svojoj nameri i konačno pokrenulo, doduše ne baš kako se planiralo, ali ipak pokrenulo jedan novi medij.

SAMO ISTINA! – To nam je slogan pod kojim smo počeli da radimo i opravdaćemo ga. Na našoj stranici očekuju Vas proverene infomracije, vesti iz Republlike Srpske, Srbije i sveta. Tu su i sportske informacije, kao i razne zanimljivosti i nezaobilazne „estradne i showbiz priče“. Pored pravovremenog informisanja, pružanja vesti „bez dlake na jeziku“, pravo u lice, onakve kakve jesu, istinite, pa makar ta istina bila i bolna, imate priliku da slušate i muziku sa playera RADIO BAMBI.

Muzika je ono što čini veći deo našeg radijskog programa (za sada). Od ponedeljka do subote svake večeri od 18-00h, a po potrebi i duže radimo program uživo u kome putem sms servisa ispunjavamo muzičke želje našim slušaocima.

Svake večeri (osim subote i nedelje) u 19h emitujemo našu kratku informativnu emisiju “INFORMATOR”.

Naše je da radimo onako kako najbolje umemo, a Vaše da redovno posećujete ovu stranicu, da nam se pridružite i na FACEBOOKU-u, „delite“ naše objave, pa ako želite, predložite i Vašim prijateljima da učine isto. Na svemu tome, unapred smo Vam visoko zahvalni.

S poštovanjem – redakcija !

redakcija@radiobambi.com