Radio Bambi

Upoznajte nas

Ako ovo čitate, znači da smo Vas zainteresovali i odmah da Vam priznajemo da smo jako srećni zbog toga.

RADIO BAMBI je informativno-zabavni portal i muzički internet radio. Ovo je početak ostvarenja nečega na šta se čekalo od 1998-e g. U tim posleratnim godinama, tada još uvek nedovoljno iskusna ekipa planirala je pokretanje medija, no u tome iz mnogo razloga, koje nećemo navoditi, nije uspela.

Neki od idejnih tvoraca ovog projetka iz tog vremena, nažalost više nisu sa nama, drugi su uspešni novinari priznatih medija na prostoru EX-YU, a treći su odustali od ovog poziva i krenuli nekim novim putevima. Samo nekoliko osoba iz tog perioda, a u saradnji sa novim ambicioznim likovima, ostalo je dosledno u svojoj nameri i konačno pokrenulo (ne baš onako kako se nekada planiralo), ali ipak pokrenulo jedan novi medij.

SAMO ISTINA, PROVERENE ZVANIČNE INFORMACIJE I NON STOP HITOVI!

Na našoj stranici očekuju Vas proverene informacije, vesti iz Republike Srpske, BiH, Srbije, regije i sveta. Tu su i sportske informacije, kao i razne zanimljivosti, “Bambi kuhinja”, “Poučne priče”, estradne i showbiz novosti.

Muzika je ono što čini veći deo našeg radijskog programa (za sada). Program emitujemo iz Švajcarske.

Naše je da radimo onako kako najbolje umemo, a Vaše da redovno posećujete ovu stranicu, da nam se pridružite i na FACEBOOKU-u, “šerujete (delite)” naše objave, pa ako želite, predložite i Vašim prijateljima da učine isto. Na svemu tome, unapred smo Vam visoko zahvalni.

S poštovanjem – redakcija !

redakcija@radiobambi.com