Radio Bambi

Ada i Ivan iz ‘Igre sudbine’ u spotu Lene Čolak! (Video)

Učešćem u “Zvezdama Granda” nije se preterano proslavila. Ipak, kako zbog svog glasa i stasa, ostala je upamćena i po specifičnoj frizuri. Lena Čolak je pre skoro godinu dana snimila pesmu pod nazivom “Razvaljen” ali i pored promocije i pojavljivanja u gledanim emisijama, pesma nije ostvarila neki poseban uspeh. Sada je ova pevačica u usponu odlučila da publici predstavi nešto sasvim drugačije.

Njenu fenomenalnu baladu “Majko” uradili su Bane Opačić (muzika i tekst) i Marijo Pajić (aranžman).

Za pesmu je snimljen i odličan video spot u kome se pojavljuju glumci iz trenutno najgledanije domaće serije “Igra sudbine” – Milica Milša i Vladan Savić. Treba pomenuti i da je Lena kreator ideje za ovakav spot.

-“Uživajte u mojoj novoj pesmi i spotu. Poklanjam je svima vama koji podržavate moj rad i poklanjam je svim majkama, jer to zaslužuju. Ovo nije ‘Igra sudbine’, ovo je jedna od mnogo sličnih životnih priča, zato pripremite maramice dok ovo budete gledali. Voli Vas Lena”, – poručila je mlada pevačica pratiocima na društvenim mrežama.

Izgleda da je Lena Čolak konačno rešila da se ozbiljno pozabavi svojom karijerom. Pesma je naišla na oduševljenje mnogih, već nakon prvog slušanja. Pogledajte video prilog.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!