Radio Bambi

Alen Ademović započeo solo karijeru! (Video)

Bivši član ‘Miligrama’ i jedan od najprepoznatljivijih vokala domaće muzičke scene, Alen Ademović, pesmom ‘Evo sunca’ započeo je svoju solo karijeru. Godinama zaštitni znak grupe ‘Miligram’, koji je pažnju javnosti privukao specifičnim načinom pevanja i vulkanskom energijom, okupio je oko sebe fantastičnu ekipu muzičara i saradnika i okrenuo novi list u karijeri.

Pesmu autorski potpisuje provereni ‘hit mejker’ Bane Opačić, dok je za ekranizaciju bio zadužen Vuk Protić.

-“Sa ovoliko iskustva koliko sada imam i sa glasom koji me, Bogu hvala, odlično služi, bilo je samo pitanje vremena kada ću uraditi nešto za sebe. Sada su se sklopile sve kockice. Veći deo benda i dalje je tu uz mene, ali tu su i novi autori, novi saradnici, sveža krv i fantastična je atmosfera u ekipi. Svi smo orni za nešto novo i jedva čekamo da zasviramo pred publikom”, – rekao je Ademović.

Ova pesma je uvod u čitav niz novih hitova kojima će Alen tek obradovati publiku.

-“Znam da nije praksa da se pesme izbacuju tokom leta i da retko ko to radi ali je ‘Evo sunca’ baš u skladu sa ovim vremenom i raspoloženjem koje je, složićete se, leti na najvišem nivou. Ovo je pesma za uživanje u vrelim letnjim noćima, ali će dobro doći i u hladnijim danima. Znači, za sva vremena”, – kroz osmeh poručuje Alen.

Spot za njegov prvi solo singl pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!