Radio Bambi

Alimentacija 10 000 evra!

Zagrljaje i nežne reči između Severine Vučković i Milana Popovića zamenile su teške reči, ucene, optužbe i njena tužba sudu. Poslednjih dana vlada hladni rat. Obe strane su zaćutale i povukle se. Čeka se prvo ročište. Predmet: dete. Da li će pripasti i jednom i drugom roditelju ili samo majci. Kako tužan kraj velike ljubavi!

Milan Popović već mesec i po dana nije video sina Aleksandra i mnogo pati zbog toga. Vraćaju mu se strašne slike iz detinjstva kada su se njegovi roditelji borili za starateljstvo nad njim, a on išao u sudnicu da se izjasni sa kojim roditeljem želi da živi.

-“Poznavajući to iskustvo, učiniću sve kako bih sprečio da se nešto slično dogodi Aleksandru. Ja ne tražim da dete bude moje i nisam saglasan da dete bude samo Severinino. Insistiram i radiću sve da dete bude naše zajedničko, da zna kako ima i mamu i tatu koji ga jednako vole”, – ispričao je Popović nedavno za hrvatsku “Gloriju”.

Međutim, Severina je nepokolebljiva u nameri da se njihov sin Aleksandar poveri njoj na izdržavanje i čuvanje i da Milan viđa dete isključivo u njenom prisustvu. Ona se, kako se priča, plaši da Milan ne otme sina, ali se pribojava i da u njenom odsustvu ne gaji dete po principima feng-šuija. Hrvatski mediji pišu i da Severina nije želela da živi po tim pravilima i da ju je Milan navodno terao da pije raznorazne čajeve i da joj je zabranio da farba kosu.

S druge strane, čuju se priče i da se rat, ustvari, vodi oko ogromne Milanove imovine, koju je Severina, navodno „popisala“ savetujući se sa advokaticom koja je sarađivala i sa Milanom. Sa njom se pevačica savetovala kako da što bolje prođe u sporu sa njim, oko plaćanja alimentacije, viđanja deteta…

Dok čeka prvo ročište, Milan po sopstvenom priznanju plače i moli se bogu da sin pripadne i njemu i majci. Za to vreme, Severina šeta malog Aleksandra po Dubrovniku i snima novu pesmu. Severina ne dozvoljava Milanu da viđa dete nasamo, već samo u njenom prisustvu.

Popularna pevačica potpuno isključuje mogućnost zajedničkog starateljstva nad malim Aleksandrom i insistira da tete pripadne njoj. Popović plaća 10.000 evra mesečnu alimentaciju.

BLIC

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!