Radio Bambi

Beograd noću, kafane do zore! (Video)

Posle odlične balade ‘Nije ljubav luda’, Mia Borisavljević predstavila je publici pretposlednju pesmu sa svog novog albuma. Radi se o numeri ‘Beograd noću’, za koju je muziku i tekst uradila Sanja Vukoje. Za aranžman su se pobrinuli Bojan Grujić i Aleksandar Sablić.

Pre ove dve pesme, atraktivna pevačica je objavila još šest singlova ‘Pričaju po gradu’, ‘Skandal’, ‘Ave Cezare’, ‘Dođi juče’, ‘Campari’ i ‘Zaljubljiva’. Sve one su osvojile publiku i odlično su kotirane na radijskim top listama, posebno pesma ‘Pričaju po gradu’.

-“Da vidimo kako vam se dopada ‘Beograd noću’, jedna standardna životna priča svakog tinejdžera i tinejdžerke, pa čak i onih drugih koji se bore sa ljubavnim jadima! Najbolji lek za ljubavne probleme je uvek bila kafana kao najstarija institucija, a još ako Beograd zna vaše probleme… Sve se razumemo! Hvala svim mojim pratiocima i mojoj vernoj publici! Uživajte!”, – poručila je lepa Mia na društvenim mrežama.

Ona će uskoro predstaviti još jednu pesmu kojom će i kompletirati novi album. Pogledajte video prilog.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!