Radio Bambi

Boli ljubav! (Video)

Iako se od malih nogu bavi pevanjem, publici u regiji je postala poznata kada se 2015. godine pojavila u ‘Zvezdama Granda’. Popularnost koju je stekla kroz ovo takmičenje i objavljivanje obrada nekih pesama, popularnih ‘covera’, omogućili su mladoj BH pevačici veliki broj nastupa. Iako je pre četiri godine ostvarila izuzetno dobar rezultat u ‘Zvezdama Granda’, Emina Tufo (24) je donela pomalo čudnu odluku – da odustane od ‘Granda’.

Razlog koji je navela za ovakvu odluku je taj što nije želela da bude ugovorno vezana za produkciju. 2016. godine počinje da objavljuje i svoje pesme. Nakon šest singlova, još uvek, što bi muzičari rekli, nije ‘ubola pravi hit’. Istina, pesma ‘Zadnji zagrljaj’, postigla je veliki uspeh u FBiH, ali u regiji nije.

Možda je numera koju je objavila danas ona koja će je proslaviti. Radi se o singlu ‘Boli ljubav’, za koji je muziku i tekst uradio Bane Opačić, a aranžman Radomir Lakić Laki.

-“Dragi ljudi, pred vama je moja nova pesma ‘Boli ljubav’. Iskreno se nadam da vam se dopada i da ćete je zavoleti, jer sam je ja zavolela već na prvo slušanje. Komentarišite lajkujte, podelite i obavezno me označite! Posebno se zahvaljujem dragoj Merjem i Adni koje su napravile da u spotu izgledam kao neka diva”, – napisala je mlada pevačica na društvenim mrežama.

Eminin novi spot pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!