Radio Bambi

Brojka 51 je poprilično zabavna!

Planetarno poznata glumica postala je 90-ih godina zahvaljujući ulozi u tv seriji “Prijatelji”. Prvu filmsku ulogu posle početka prikazivanja te serije ostvarila je 1996. godine u komediji “She's the One”, u kojoj su, pored nje, glumili Edvard Berns i Kameron Dijaz. Pre dva dana (11.februara) Dženifer Aniston (Jennifer Joanna Aniston) proslavila je svoj 51. rođendan.

Fanovi iz svih krajeva sveta na društvenim mrežama zasuli su omiljenu glumicu čestitkama i komplimentima. Dženifer je ostvarila brojne uspešne uloge i osvojila mnoge nagrade.

Jedna je od najpopularnijih ali i najplaćenijih američkih glumica.

Važi za nekoga ko nema sreće u ljubavi. Imala je nekoliko dužih veza i dva braka – prvi s Bred Pitom, a drugi sa Džastinom Teruom.

Povodom njenog 51. rođendana, “Interview Magazine” je objavio foto editorijal koji je oduševio njene obožavaoce širom sveta.

-“Hvala za ovo rođendansko iznenađenje. Nisam imala pojma da će ovo danas izaći. Osećam se ponosno i počašćeno što mogu proslaviti i ovom naslovnicom. Hvala što slavite žene svake dobi. Ispada da je brojka 51 poprilično zabavna”, – napisala je Anistonova na Instagramu.

Dženifer Aniston važi za jednu od najbolje odevenih dama u Holivudu, a mnogi novinari tvrde da je ona od svih glumica ‘privatno najprirodnija’.

Anistonova se od 2007. godine, pa do danas, redovno nalazi među 20 najbogatijih glumica sveta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!