Radio Bambi

Ćerka Monike Beluči postala model!

Starija ćerka planetarno poznate italijanske glumice (i nekada manekenke) Monike Beluči (54), i njenog bivšeg supruga, francuskog glumca Vensana Kasela (52), spremna je da osvoji modnu scenu. Iako ima samo 14 godina, Deva Kasel će se uskoro pojaviti kao novo zaštitno lice u reklami čuvenog italijanskog brenda “Dolce&Gabbana”, sa kojim već dugi niz godina sarađuje njena majka.

Tokom snimanja, mladu Devu iza kamera bodri njena majka i sve vreme je savetuje.

Pored Deve, Monika i Vensan imaju i ćerku Leoni (8). Monika iza sebe ima dva braka. Udala se prvo za italijanskog fotografa poreklom iz Argentine, Klaudija Karlosa Basoa, ali su se rastali nakon nekoliko meseci. Zatim je bila verena za italijanskog glumca Nikolu Farona šest godina, ali i ta veza je pukla. Treća sreća bilo je venčanje sa Vensanom Kaselom, 1999. godine, ali nisu uspeli.

Rastali su se 26. avgusta 2013. godine.

Vensan Kasel se trenutno priprema za ulogu oca po treći put, jer je njegova mlada supruga, model Tina Kunaki (22) u drugom stanju. Sa druge strane i Monika je našla mlađeg. O kome se radi otkrila je na nedavno održanoj ‘Nedelji mode’ u Parizu, gde je priznala da je u emotivnoj vezi sa francuskim umetnikom i scenografom Nikolasom Lefebvreom (36).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!