Radio Bambi

Cirih: “Proradile garaže za sex”!

Drajv-in garaže za seks (o kojima smo već pisali), u koje je Švajcarska uložila 1,7 miliona evra, otvorene su ove nedelje u Cirihu. Kako bi bordele učinile pristupačnim za sve stanovnike vlasti su postavile znakove koji služe kao putokaz. Ako želite da pronađete garažu za seks u Cirihu, potrebno je da potražite sličicu crvenog kišobrana.

Zatim pratite znakove do nekadašnje industrijske zone, gde je sada smešteno devet boksova, sa ciljem da se prostitutke sklone sa ulice. U kolima usput pregovarate o željenim uslugama i ceni sa nekom od 40 ponuđenih prostitutki. Kada postignete dogovor, odlazite sa devojkama u garažu nalik na auto perionicu, gde se odvija “akcija”.

Na zidu svakog boksa nalazi se žuti poster koji podseća mušterije da koriste kondome tokom seksa. Prostitutke su u obavezi da kupe kartu sa automata, koja košta četiri evra i daje im pravo da “rade u boksu” 1h.

Pravila ponašanja u drajv-in garažama za seks

1) zabranjeno za maloletnike

2) dozvoljeno samo za automobile, biciklisti i motociklisti moraju da se snađu na drugom mestu

3) sa “jednom radnicom” uslugu može koristiti samo jedan klijent

4) koristite garaže, a ne otvoreni prostor

6) nipošto ne napuštajte područje seks garaža tokom seksa

7) bacajte smeće u kantu za otpatke

8) bez fotografisanja i snimanja audio i video zapisa

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!