Radio Bambi

Crnogorci je vratili sa granice!

Starleti i rijaliti zvezdi Ani Korać zabranjeno je da uđe u Crnu Goru. Ona, navodno, nije znala da postoji ova odluka susedne države. Koraćevu su Crnogorci vratili sa granice, uz obrazloženje da je ‘rizična po državnu bezbednost’.

-“Istina je da me nisu pustili da uđem u Crnu Goru. Ja nisam imala pojma da postoji ta zabrana za mene. Da ne smem da uđem u Crnu Goru saopšteno mi je na samoj granici s koje sam vraćena u Beograd. Pitala sam o čemu se radi, žalila se, a kao obrazloženje su mi rekli da sam ja rizična za njihovu državu. Bila sam učesnica ‘Zadruge’ kada je stavljena zabrana. Posle rijalitija sam krenula tamo, imala sam obaveza u Crnoj Gori, ali na granici me njihova policija vratila. Gluposti, ja da sam rizična po njihovu bezbednost. Ma to je samo zbog mog poznanstva sa nekim rizičnim osobama po njihovu bezbednost. Ali šta da radim, meni su zabranili ulazak, njima nisu”, – rekla je Ana Korać.

Zabranu ulaska u Crnu Goru iz istih razloga i ima još jedna starleta iz Srbije, a to je Tamara Đurić.

S druge strane, Srbija je zabranila ulazak starleti Soraji Sari Vučelić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!