Radio Bambi

Čvarkov, Boškić i Torbica napustili RTV! (Video)

Opisujući svakodnevnicu na duhovit i satiričan način, glavni protagonisti serijala ‘Državni posao’, već godinama su omiljeni u mnogim domovima širom Srbije i regije. Svi sa nestrpljenjem očekuju da li će i kada krenuti nova sezona, a to je sada konačno otkriveno i zvanično potvrđeno.

Slavni trojac Dimitrije Banjac (Đorđe Čvarkov), Nikola Škorić (Dragan Torbica) i Dejan Ćirjaković (Boškić) obećavaju još zabavnije epizode u ‘modernizovanom’ serijalu, kao i brojne dogodovštine vezane za uvođenje digitalizacije u administraciju, a samim tim i u ‘Državni posao’.

Ono što je novost je da se ‘Državni posao’ više neće emitovati u programu Javnog servisa Vojvodine (RTV). Kako sazanajemo, popularni trojac i njihova ekipa saradnika, dobili su tako dobru ponudu, da je niko ne bi odbio, pa su istu i prihvatili. Prešli su na ‘SuperStar TV’, kablovski kanal ‘MTS-a’, gde ih od ponedeljka, 11. februara, očekuje sasvim novi izazov – digitalizacija.

U novoj radnoj jedinici i potpuno izmenjenom okruženju, u kom su jedino ‘preživeli’ stari Đokin rešo i Draganovo plavo lonče na tufne, Čvarkova, Torbicu i Boškića očekuju nove komične situacije koje će se emitovati svakog radnog dana u 18:15h.

Jedino što je poznato da će biti i u novoj sezoni je da će neko i dalje iz ‘opravadnih’ razloga kasniti na posao, da će se nastaviti prodaja pilića, kao i žal za zavičajem i prošlim vremenima, dok će neko ‘smušeno’ pokušavati da ubedi ostale kako je modernizacija ipak dobra i neophodna.

-“‘SuperStar TV’ se u rekordnom roku našao među deset najgledanijih televizijskih kanala u zemlji, te je saradnja sa jednim od naših najpopularnijih humorističkih serijala bila sasvim logičan potez. Nove epizode ‘Državnog posla’ biće pravo osveženje za sve gledaoce, a ceo serijal dodatno će upotpuniti najkvalitetniji filmski i serijski program koji ‘SuperStar TV’ ima u ponudi”, – izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!