Radio Bambi

Da nije ljubavi! (Video)

Bila je učesnica rijaliti programa ‘Zadruga 2’, a pre nego je ušla u ‘Belu kuću’ novinarima je rekla da se na taj korak odlučila zbog marketinga. Smatrala je da će za nju nakon učešća u rijalitiju čuti širi region, kako bi napredovala u poslu kojim se bavi.

Kako se tamo snašla svima koji su pratili pomenuti rijaliti, dobro je poznato. Atraktivna pevačica Olja Bajrami (34) muzičku karijeru počela je da gradi 2006. godine. Šest godina je trebalo Olji da je region upozna, a to joj je pošlo za rukom nakon dueta sa Grandovom zvezdom Milanom Dinčićem Dinčom (‘Promaja u glavi’).

Snimila je do danas dvadesetak singlova od kojih je većina dobro prihvaćena kod publike. Olja vredno radi i priprema novi album, a danas je jednu od pesama koje će se naći na istom premijerno predstavila.

-“Ovo je samo malo guštanje pred album. Volim vas i hvala na ljubavi i podršci koju mi pružate sve ove godine”, – poručila je pevačica pratiocima na društvenim mrežama.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!