Radio Bambi

Danas možete imati sve, a već sutra izgubiti!

Ramiz Begović, poznatiji kao Ramiz Zmaj, stekao je fanove širom regije i dijaspore svojim pričama koje su mnoge nasmejale i zabavile. Ipak, Zmaj ovih dana nije nasmejan kakvog su ga svi navikli da gledaju. Naime, Zmaja je zadesila porodična tragedija.

Prvo je izgubio mlađeg brata, a kroz nekoliko dana i majku.

-“To je i fizička i psihička bol. Buraz je bio mlađi od mene dve godine, imao je karcinom pluća, tako da nema šta nisam radio da ga pokušam spasiti. Ipak nije bilo spasa jer je karcinom uzeo maha, tako da je bolovao pet meseci”, – kaže poznati komičar.

Supruzi i deci preminulog brata, Ramiz će, kako kaže, ‘dok je živ pružati svu potrebnu pomoć i podršku’.

Ubrzo nakon gubitka brata zadesila ga je još jedna tragedija.

-“Nakon pet dana i majka mi je umrla od tuge za njim, srce joj je puklo. Ona je imala 74 godine, već je bila stara i bolesna. Još ne mogu da dođem sebi, puno je za pet dana da izgubiš dvoje. Ostao je otac koji ima 86 godina, pa sada s njim deveramo. On je trenutno sam u kući”, – rekao je Ramiz.

U ovim teškim danima, Ramiz ima veliku podršku od svojih pratilaca širom sveta.

-“I dalje ću zabavljati ljude, ali ova godina mi je baš bila stresna, tako da ću to malo stopirati. Svaki dan me zovu fanovi, mnogi me i posećuju, puna je kuća, dolaze mi baš iz tog razloga da bi mi pružili podršku. Poručuju mi da se držim, da je od Boga sve što se desi i, naravno, to i jeste tako”, – rekao je Zmaj.

Za sve koji prate njegove video klipove, poslao je poruku.

-“Želim da ih pozdravim i da im kažem da danas možete imati sve, a već sutra izgubiti sve. U životu ništa nije sveto, samo zdravlje, i da se živi normalnim životom, da se pazimo, čuvamo i jedni druge poštujemo”, – poručio je popularni Zmaj.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!