Radio Bambi

Dara Bubamara se obračunala sa gostom na nastupu u Austriji! (Video)

Poznato je da pevači najviše zarade pevajući na privatnim zabavama i kada se radi o honoraru, ali i o bakšišu. Neke estradne zvezde jako dobro žive od toga i pre pristaju da pevaju privatne zabave nego da nastupaju u klubovima. Drugi opet isključico rade ‘tezge’ a na privatnim slavljima neće da nastupaju, jer smatraju da je to ispod njihovog nivoa. Iako je to prilika za veliku zaradu, na privatnim slavljima pevači često moraju svašta da podnesu, pa i ono što im nije prijatno.

Neko u tome uspeva, a neko ipak ne, pa onda dođe i do neželjenih scena. Baš tako je bilo na nedavnoj zabavi u Austriji, gde je pred više od 2.000 zvanica došlo do incidenta između Dare Bubamare i jednog od gostiju koji je popio ‘koju čašicu više’.

Šta se tačno dogodilo nije poznato, ali je moguće da je gost Dari rekao nešto što se nije dopalo pevačici, ili je možda hteo da ‘stavi bakšiš’ na mesto koje je kod Bubamare ‘zabranjeno’.

-“Ti da se tako ponašaš prema meni. Beži od mene bre. Ja ne pevam za tebe, nego za ove ljude ovde, nauči da se ponašaš p***a ti materina bre, marš”, – besnela je Dara, a gost na slavlju je odgovorio sa ‘Jedi g***a!'”.

Nezvanično, nakon razmenjivanja uvreda, pevačica je čak krenula i flašom na gosta, ali situaciju je smirio Darko Lazić koji je takođe bio jedan od pevača koji su nastupali na ovom slavlju.

Osim njih dvoje, goste su zabavljali i Jana, Viki Miljković, Katarina Živković i grupa Đogani.

Pogledajte video prilog!


Dara Bubamara žestoko vređala i psovala par lolmids

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!