Radio Bambi

Darko Lazić i dalje kritično, na aparatima za disanje!

Prema poslednjim dostupnim informacijama, Darko Lazić je odveden na operaciju, ali lekari nisu smeli da ga operišu jer ne znaju da li ima unutrašnje krvarenje. Teško je povređen, u životnoj je opasnosti, između ostalog su mu konstatovane povrede rebara, kuka, glave (hematom na glavi), pukla mu je karlica i intubiran je.

Poslednja informacija jeste da mu je urađena traumatoza, nameštanje butne kosti i trenutno se nalazi na aparatima za disanje. Lekari KBC Zemun zakalazli su hitan konzilijum. Darko se nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde su zabranjene posete, iako porodica želi da ga vidi. U bolnici su Darkovi otac Milan, majka Branka, brat Dragan, kao i devojka Marina Gagić, a stigla je i njegova bivša supruga Ana Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu.

Podsećamo, Darko Lazić (27) je jutros doživeo tešku saobraćajnu nesreću, kada je iz još uvek nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Saobraćajka se dogodila u ranim jutarnjim časovima, u Brestaču kod Pećinaca.

Vest da je u teškoj saobraćajnoj nesreći jutros povređen pevač Darko Lazić, potresla je region. Njegovi mnogobrojni fanovi širom regije i dijaspore, putem društvenih mreža upućuju reči podrške Laziću i njegovim bližnjima. Svi se mole za pevača! Mnoge njegove kolege sa estrade su takođe uputile podršku pevaču i njegovoj porodici.

Vest o nesreći je potresla i prvog čoveka ‘Granda’ Sašu Popovića. -“Veoma me uznemirila i potresla vest o Darkovoj nesreći. U ovom trenutku je najvažnije da on bude dobro, verujem u stručnost naših lekara, te da će Darko iz ovoga izaći kao pobednik. Svim srcem sam uz njegovu porodicu i njega”, – rekao je Popović.

-“U pi*ku materinu, ne mogu da verujem! Pa rekao sam mu milion puta da se pazi! Mali mora da izdrži, šokiran sam, je*ote, šta se ovo dešava?! Ne, ja ne mogu da verujem”, – rekao je Aca Lukas, kada je od novinara saznao za Darkovu nesreću.

Kuma Darka Lazića, pevačica Andreana Čekić, trenutno se nalazi u Beču gde je i primila vesti o saobraćajnoj nesreći. Andreana je kroz suze rekla da ide na aerodrom kako bi što pre stigla u Beograd. -“Ne znam šta da kažem, ne mogu da pričam od šoka, molim Boga da mi spase Darka. Ne znam mnogo, znam da mu se bore za život. Čula sam se sa Anom i ona je izbezumljena, svi krijemo od Lorene, koja naravno ništa ne zna. Ja sam u Beču i hitno moram sada da se vratim u Beograd prvim letom”, – kaže Andreana.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!