Radio Bambi

Dezinformacije “tresu Farmu 5”!

Novi farmer Žarko Berber, makedonski voditelj koji je sinoć ušao na imanje u Lisović, izmasirao je Jelenu Golubović, a onda je posavetovao da ne sme da bude razvratna i da mora da vodi računa kako se ponaša. Naime, rediteljka je zamolila novog farmera Žareta da joj pomogne oko pisanja nove predstave i na njega navalila gomilom pitanja.

Žare je potom primetio da je previše napeta i počeo je da je masira leđa. Međutim, masažu su prekinuli Sloba i Marijana, koji su se pridružili razgovoru. To se Jeleni nije dopalo, pa je Žareta direktno pitala zašto je prekinuo masažu.

On joj je odgovorio da je za danas dosta, i da ne treba preterivati jer je ona ipak zauzeta žena, misleći na Čupu Kalača.

-“Rekla si mi da si u vezi kada sam ušao i da nije on tu. I sad si u vezi s nekim drugim?”, – pitao je Žare rediteljku.

-“Ja se nadam da on mene čeka. Otkuda ja znam šta on radi napolju”, – odgovorila je Jelena, koja je tako kazala da i zapravo nema nekakvu sigurnu vezu.

-“Ali to ne znači da treba da budeš razvratna dok si unutra i dok se ne vidite”, – odgovorio joj je Žare.

Inače, Žare, koju je na imanje ušao sinoć s posebnim zadatkom da širi dezinformacije, već se odlično snalazi. On je Edinu Škoriću saopštio lažnu vest da je devojka Ognjena Kajganića, odbojkašica Ivana Đerisilo, trudna i da je u 4. mesecu trudnoće.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!