Radio Bambi

Diskvalifikacija nakon nasilja nad ženama! (Video)

Prilikom povratka u rijaliti ‘Zadruga 2’, Miki Đuričić je u studiju naveo da se vraća u ‘Belu kuću’ isključivo zbog svoje emotivne partnerke Suzane Perović, kako bi do kraja bio uz nju. Rekao je da ga ostali učesnici ne zanimaju i da se neće mešati u rijaliti teme.

Nije izdržao da se drži takvog stava duže od 48h. Za ‘crnim stolom’ je ulazio u rasprave, svađe, sukobljavao je mišljenja sa Lepim Mićom, Stanijom, Banetom, Borom, Zlatom, Zoricom…

Već nakon prve noći po povratku u rijaliti, sukobio se i sa svojom voljenom Suzanom i to nekoliko puta. Sve je kulminiralo protekle noći, kada je ušao u žestok konflikt sa Suzanom Perović kojoj je na kraju udario šamar. Šta je razlog njihove još jedne svađe u nizu, nije poznato. Prethodno je Suzana kažnjena dvonedeljnim honorarom jer je dva puta prekrišila pravilo vezano za nošenje bubice.

Nakon što je udario Suzanu, Miki je prišao svojoj bivšoj devojci iz ‘Zadruge’, Nadeždi Biljić, pljunuo je nekoliko puta u lice, optužio je da je ogovarala njega i Suzanu, a zatim je počeo udarati štakama.

Kada je završio, malo je falilo da udari i Ljubu Pantović koja je krenula da odbrani Nadeždu, a zatim je izašao na kapiju. Tek nakon toga pojavilo se obezbeđenje, što je skandalozono, kao i sadržaj pisma o diskvalifikaciji. Naime, u pismu Velikog šefa šamar nije uopšte pomenut, nego je kao razlog što je Đuričić diskvalifikovan navedeno samo to što je udario Nadeždu.

Pogledajte sve detaljno u šest video snimaka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!