Radio Bambi

Dođi i probaj me!

Na jednom sajtu gde se između ostalog, kada se ‘zagrebe dublje’, mogu pronaći i usluge poslovne pratnje, kao i ‘elitne VIP prostitucije’, nalaze se i fotografije i ‘ponuda’ učesnice rijalitija ‘Zadruga’ Mace Diskrecije. Nije poznato da li je Maca, neko od njenih menadžera ili neko sasvim treći objavio ‘oglase’, ali je sigurno da se radi o Macinim fotografijama.

Devojka pod pseudonimom Emili svoje ‘usluge’ pruža ili je pružala na području grada Menton na francuskoj rivijeri, na deset minuta udaljenosti od Monaka, a svim osobama zainteresovanim za druženje s njom, koje će morati skupo da plate, ostavila je lični broj telefona koji je, inače, verifikovan od strane ovog sajta.

-“Zdravo! Dođi i probaj me, nećeš više nikada moći da mi odoliš”, – navodi se u tekstu oglasa, a da li je svoje ‘usluge na tržištu’ ponudila Maca lično, ili je neko zloupotrebio njene provokativne fotografije, objavio oglas pod pseudonimom i time joj naneo štetu, pokazaće vreme.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!