Radio Bambi

Duge haljine uvek su u trendu!

Duge haljine uvek su u trendu i gotovo da nema žene, bez obzira na građu, koja nema bar jednu u ormanu. Istina, duge haljine bolje stoje visokim devojkama, ali i one malo niže mogu da pronađu model koji im odgovara. Njihova praktičnost, elegancija i udobnost napravile su ih komadom koji se nosi u svakoj prilici – na posao, u šetnju, na plažu, u večernji izlazak.

Jedina razlika je u materijalu i dezenu, koji treba da izaberete u zavisnosti od prilike. Ove sezone dizajneri preporučuju lepršave maksi haljine, od laganih materijala – pamuka, viskoze, muslina.

Boja i dezen ostavljeni su vašoj mašti na volju. U trendu je sve, od nežnih pastelnih nijansi, do jakih, upadljivih boja. Uz duge haljine odlično idu deblje narukvice ili veće minđuše, a uz boho modele i slameni šešir.

Što se obuće tiče, iako na pistama manekenke viđamo uvek u štiklama, dizajneri kažu da se maksi haljine bolje slažu uz ravnu obuću – sandale sa kaiščićima, baletanke ili papuče.

Koji god dezen ili boju da odaberete, pazite da haljina odgovara vašoj građi.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!