Radio Bambi

Dugo je i trajalo, posle raskida otkazuje nastupe

Mlada i trenutno jedna od najpopularnijih pevačica, Zorana Mićanović, potvrdila je navode pojedinih portala da je okončala emotivnu romansu sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom. Nakon toga, Zorana je obavestila pratioce na društvenim mrežama, da je prinuđena otkazati više nastupa zbog lošeg zdravstvenog stanja.

-“Nije fora u pitanju. Istina je da smo raskinuli. Zaista ne bih iznosila detalje, samo smo jednostavno raskinuli. Zbog zdravstvenog stanja, moraću da odložim sve nastupe ovog meseca. Izvinjavam se svim gazadama klubova i veselja, družićemo se drugom prilikom. Hvala puno na razumevanju”, – poručila je Zorana.

Nakon takmičenja u Zvezdama Granda, nekoliko hitova i više covera, mladoj pevačici je popularnost naglo porasla, ušla je u trending i za kratko vreme postala jedna od najtraženijih za nastupe širom regije i dijaspore.

Većinu njenih mnogobrojnih fanova je iznenadila poslovna saradnja (duetska pesma) sa MC Stojanom, a kasnije i priznanje da je s njim uplovila u emotivnu vezu.

Prema mišljenjima većine Zoraninih fanova, njih dvoje su nespojivi i u poslovnom i u privatnom životu.

Raskid je usledio nakon što je viralan postao snimak na kome je MC Stojan okružen izazovnim devojkama.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!