Radio Bambi

Dvoje izazivača prošlo direktno (Video)

Završena je još jedna emisija aktuelne sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Kako smo već i navikli, od kada su uvedena nova pravila, na početku emisije izabrani su redni brojevi pod kojima će nastupiti ‘izabrani kandidati’, a nakon toga jedan po jedan izlazili su i izazivači.

Ovo je utvrđeni redosled:

1. Elsan Pilica iz Bijelog Polja (MNE) /mentor Viki Miljković/,

2. Andrijana Petrushovska iz Skoplja (SMKD) /mentor Ceca/,

3. Almir Delić iz Maglaja (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/,

4. Aleksandra Ivanov iz Kruševca /mentor Marija Šerifović/,

5. Faris Mahinić iz Mostara (FBiH) /mentor Aleksandar Milić Mili/,

6. Julija Petrović iz Bele Palanke /mentor Đorđe David/,

7. Dejan Dačević iz Čajniča /mentor Snežana Đurišić/,

8. Irma Hasić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ana Bekuta/,

Elmin Kovačević iz Hamburga (D) bio je prvi izazivač, pritiskom na taster odabrao je duelistu među izabranim, a to je Elsan Pilica iz Bijelog Polja (MNE) /mentor Viki Miljković/. Žiri nije imao dileme nakon ovog duela i svih sedam glasova dobio je izabrani.

Izazivačica Teodora Mijušković iz Nove Varoši i izabrana Irma Hasić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ana Bekuta/ nadmetale su se u narednom duelu. Isto kao i u prethodnom duelu, ponovo nije bilo iznenađenja. Još jedna jednoglasna odluka žirija i još jedna sedmica za izabranog kandidata.

U trećem duelu videli smo izazivača iz Bugarske, a to je Yanko Yankov iz Pernika. Za protivnika među izabranim odabrao je Dejana Dačevića iz Čajniča /mentor Snežana Đurišić/. Prvi uspeh izazivača u ovoj emisiji, rezultatom 6:1 pobedio je kandidat iz Bugarske. Dejan ostaje bez mentora, prolaz će tražiti kroz baraž i ako prođe, u nekoj od narednih emisija biće izazivač, dok Yanko nastavlja takmičenje u timu Snežane Đurišić.

Ponovo su na scenu izašle dame. Dvadesetogodišnja izazivačica iz Kule, Nina Šipčić, na pevački dvoboj izazvala je izabranu kandidatkinju Juliju Petrović iz Bele Palanke /mentor Đorđe David/. 5:2 u korist izabrane bio je rezultat glasanja.

U sledećem duelu videli smo nadmetanje izazivača Đorđa Stošića iz Prokuplja i izabranog Farisa Mahinića iz Mostara (FBiH) /mentor Aleksandar Milić Mili/. Direktno je prošao izabrani.

Šejla Zonić iz Tuzle (FBiH) bila je naredna izazivačica, a borila se protiv izabrane kandidatkinje Andrijane Petrushovske iz Skoplja (SMKD) /mentor Ceca/. Bio je ovo duel dve sjajne pevačice, a žiri je prednost dao izazivačici rezultatom 6:1. Dakle, Šejla ide direktno dalje, ulazi u Cecin tim, dok Andrijana ostaje bez mentora, i ako prođe u baražu u jednoj od narednih emisija biće izazivačica.

U pretposlednjem duelu nadmetali su se izazivač Jasmin Idrizović iz Skoplja (SMKD) i Almir Delić iz Maglaja (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/, a rezultat je bio 4:3 za izabranog. Saša Popović je izjednačio rezultat, pa je Bosanac morao da odluči da li zadržava u timu svog kandidata ili uzima izazivača. Odlučio se da zadrži svog kandidata u timu.

Nadmetanja u deulima zatvorile su devojke. Dvadesetdvogodišnja izazivačica Anđela Anhelita Tanasković iz Niša i izabrana Aleksandra Ivanov iz Kruševca /mentor Marija Šerifović/. Direktno je prošla izabrana.

Direktan prolaz dalje izborili su:

Elsan Pilica iz Bijelog Polja (MNE) /mentor Viki Miljković/,

Irma Hasić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ana Bekuta/,

Yanko Yankov iz Pernika (BG) /mentor Snežana Đurišić/,

Julija Petrović iz Bele Palanke /mentor Đorđe David/,

Faris Mahinić iz Mostara (FBiH) /mentor Aleksandar Milić Mili/,

Šejla Zonić iz Tuzle (FBiH) /mentor Ceca/,

Almir Delić iz Maglaja (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/,

Aleksandra Ivanov iz Kruševca /mentor Marija Šerifović/.

Posle još jednog predstavljanja u baražu, ovoj grupi pridružili su se i:

Dejan Dačević iz Čajniča,

Andrijana Petrushovska iz Skoplja (SMKD),

Jasmin Idrizović iz Skoplja (SMKD),

Teodora Mijušković iz Nove Varoši.

Iz takmičenja su ispali: Elmin Kovačević iz Hamburga (D), Nina Šipčić iz Kule, Đorđe Stošić iz Prokuplja i Anđela Anhelita Tanasković iz Niša.

Snimak emisije možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!