Radio Bambi

“Farma 5” – 3.Dan!

U stilu političara, farmeri su otvorili stazu koja vodi do poljskog WC-a na dvorištu. Ministra je odglumio Lepi Mića, koji je uz sebe imao i obezbeđenje i kamere koje su ga pratile u svakom koraku, a na kraju je mogao i loše da se provede. Nakon presecanja vrpce, pojedini, među kojima se najviše istakla Zorica Marković, su se zapitali koliko je „ministar“ potrošio na ovu stazu, a potom su krenuli da ga vijaju, da ga prozivaju, a Lepi Mića je pobegao gde su ga noge nosile.

Prva gazdarica u novoj sezoni „Farme“ Mica Trofrtaljka odlučila je da prve u štalu pošalje muzičara Vajsa i folk pevačicu Nelu Bijanić jer je upravo njih dvoje izabrala za prve sluge u petoj sezoni ovog rijalitija.Pomenuti dvojac nije imao zamerki na izbor i oni su napomenuli da će Micu maksimalno služiti.

Ivan Marinković odgovorio je tokom igre „Istine“ na „Farmi“ da u rijaliti nije ušao zato da bi se osvetio svojoj bivšoj supruzi Goci Tržan. On kaže da nema razloga da joj se sveti jer je ona ipak majka njegovog deteta, da ne želi da se sveti niti može da joj se sveti na ovakav način. On je napomenuo da je dogovor sa produkcijom oko ulaska postignut pre afere koja je izašla u javnost.

Edin Škorić je upitao Anastasiju Buđić, pošto ona spava zajedno u krevetu sa Vanilom, da li je bilo nekih dodira koji su na granici prijateljskih. On je napomenuo da pita to pitanje zato što je video jedan dodir. Međutim, ona tvrdi da su oni samo drugari i da ona veruje u muško-žensko prijateljske odnose, a da pošto Marka najbolje poznaje, onda je logično što je odlučila da sa njim spava u zajedničkom krevetu pošto nema dovoljno kreveta za sve trenutno na imanju.

Maneken Boris Stamenković je priznao plavokosoj pevačici Jeleni Jovanović da mu se ona dopada i to pred svim ostalim farmerima tokom igre „Istine“. Međutim, farmerka ga je iznenadila odgovorom na ovaj kompliment. Ona je prokomentarisala da je on mlad za nju i da ona voli starije muškarce.

Trojica farmera Marko Vukotić, Vanila i Dragan Krstić Crni pošli su stopama Simonide Ačević i počeli su da rade fiskulturu na imanju u Lisoviću. Samo je kod nje sve to drugačije izgledalo. Pomenuti trojac dohvatio se balvana i naizmenično ga dižući i „pumpajući“ svoje bicepse, a Crni je skinuo i majicu kako bi izreklamirao svoje pločice na stomaku i torzo.

Simonida Ačević, koja je poznata po svom Jutjub hitu “Hopa cupa”, predstavila se kao pozitivna osoba, koja je ušla na Farmu kako bi se dobro zabavila. Da voli da bude u centru pažnje, pokazala je i sinoć kada je ugledala manekena Marka Vukotića, kako šeta bez majice. Ačivećeva je uzdisala za Markom, koji joj je dozvolio da opipa njegove grudi, kao i da mu poliže stomak, a potom mu je ispipala i bicepse.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!