Radio Bambi

“Farma 5” – 5.Dan!

Glumica Jelena Golubović, kada je ulazila na Farmu, u studiju je izjavila da na imanju ne bi volela da vidi Jelenu Karleušu, a kada je saznala da će joj cimerka biti njena majka Divna, bila je iznenađena. Da je glumica bez dlake na jeziku, pokazala je još prvo veče, kada je Zorici Marković ispričala o kriminalnim radnjama Dragana Karluše, Jeleninog oca. Na zvaničnoj Jutjub stranici Farme 5, pojavio se video na kojem stoji izjava Dragana Karleuše da je već predao potrebnu dokumentaciju advokatima, kako bi glumicu tužio. -“Istina je, tužiću je sigurno. Ja sam već sve predao svojim advokatima i već sutra, ili prekosutra, će to biti prosleđeno dalje. To što ona priča su najveće budalaštine”, – piše u saopštenju.

Maneken Boris na “Farmi” trenutno najviše privlači pažnju gledateljki, a njegov drug tvrdi da kod njega nije drugačija situacija ni u realnom životu. -“I da se smuva sa nekom na farmi, tu vezu će on brzo okončati kada izađe sa imanja u Lisoviću. On je često na meti mnogih devojaka, a i sam je veliki zavodnik i nijedna veza mu ne traje dugo”, – otkrio je za „Pulsonline“ Milan, drug Borisa Stamenkovića. On očekuje da će se njegov drug dobro plasirati u rijalitiju i naveo je da Boris nema ambicije da ostane u javnom poslu, već da mu je cilj da diplomira i da se posveti stomatologiji.

Mlada pevačica Jelena možda je ušla na imanje u Lisoviću kao trudnica, a da toga nije ni bila svesna. Naime, Jelena se poverila Suzani Perović i rekla da joj ciklus kasni jedan dan i da je možda trudna, na šta se Perovićeva oduševila. Suzana je dodala kako će to biti prvi put da se na Farmi našla jedna trudnica, a Mića se odmah ubacio sa nagađenjm da je beba Mikijeva. Zgodni maneken Boris Stamenković već je priznao da mu se Jelena dopada, a ako je zaista trudna neće biti oduševljen ili će se već nekako snaći jer je “Farma 5” puna mladih i lepih devojaka.

Gaćice za meso!

Modelsica Anastasija Buđić žrtvovala je svoj donji veš zbog interesa farmera. Naime, ona je poslala ružičaste gaćice, koje su sluge Nela Bijanić i Vajs i gazdarica Mica Trofrtaljka trampile za meso. Ona je ovim gestom pozitivno iznenadila čoveka za štandom, a s obzirom da je meso najznačajnija namirnica za spremanje ishrane farmera, onda se može konstatovati da se iz najlepših humanih razloga odrekla svog donjeg veša.

Ivanu Marinkoviću sviđa se zvezda „Granda“ Aleksandra Džidža Stojković. Bivši muž Goce Tržan se pred ulazak u rijaliti poverio prijateljima da mu se sviđa ćerka Dragana Stojkovića Bosanca i da je već smislio kako će je zavesti. -“Ivan nam je rekao da hoće da smuva Džidžu jer mu su se mnogo sviđa. Pevačica je njegov tip žene. Njegova prethodna devojka bila je ljubomorna na Džidžu. Nije mogla da podnese da Ivan stalno prati „Zvezde Granda“ zbog nje i da glasa za nju”, – kaže jedan Ivanov prijatelj.

Marinkovića Aleksandra veoma podseća na njegovu bivšu ženu iz perioda kada je ona imala kratku kosu. -“Ivan je ušao u „Farmu“ samo zbog honorara, a smatra da će mu taktika, ako bude imao vezu s nekom takmičarkom, olakšati put do pobede. Pošto je i Džidža tu, on bi sve to mogao da ostvari s devojkom koja mu se zaista dopada”, – zaključuje naš izvor. Između njih dvoje se još ništa nije desilo, ali Ivan već priprema teren.

On je pitao Džidžu da li bi imala vezu na „Farmi 5“. -“Nisam pod pritiskom. Baš naprotiv, moj tata jedva čeka da se udam”, – odgovorila je Džidža. Dunja Stojković, Džidžina mama, nema ništa protiv da njena ćerka započne vezu s Ivanom, i to pred kamerama. -“To je njen izbor. Nisam previše gledala „Farmu“. Njihove dečje glave su nepredvidive”, – kaže Dunja.

PULS

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!