Radio Bambi

Godine ne krijem i ne opterećujem se njima!

Popularna Grandova zvezda Biljana Sečivanović živi život punim plućima. Karijeru gradi veoma uspešno, njene pesme koje snima brzo pronalaze put do publike širom regije, nastupa ima toliko da mnoge pozive mora i da odbije. U privatnom životu joj cvetaju ruže, sve je onako kako samo poželeti može.

Juče je proslavila svoj 42 rođendan, a njen verenik, biznismen Aleksandar Nedić, potrudio se da joj ovaj 31. avgust ostane u lepom sećanju.

Pošto je u noći kada je napunila 42 godine, Biljana imala nastup, biznismen je prešao 200 kilometara kako bi je video i doneo joj buket cveća, što ju je dirnulo. Za žurku nije bilo vremena, ali je napravila tortu i ugostila članove porodice i najbliže prijatelje, dok ju je verenik ponovo iznenadio, i to svećicom na kojoj piše obrnut broj godina – 24.

-“Godine ne krijem, ali se ni ne opterećujem njima, a otkad imam sina, moji rođendani su pali u drugi plan. Međutim, lepo je kada najbliži žele da vas obraduju, a Aleksandar uvek nađe način za to. Slatko sam se nasmejala kada sam ugledala svećicu i sa zadovoljstvom sam je ugasila”, – izjavila je slavljenica, koja uskoro ide na letovanje sa verenikom, kako bi bila odmorna za snimanje novih pesama i spotova kojima želi da obraduje publiku.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!