Radio Bambi

Hitler je koristio bikovu spermu!

Prema informacijama iz najnovijeg dokumentarnog filma “Nacionalne geografije” Hitler je bio manijakalno-depresivni hipohondar, deformisanih genitalija, a iz njegovog zdravstvenog kartona se vidi da je dnevno koristio i po 80 najrazličitijih supstanci, uključujući otrov za pacove, amfetamine, bikovu spermu i morfijum. Pored toga, ušmrkavao je kokain u prahu kako bi “pročistio sinuse i smirio grlo”, a u oči je sipao kapljice sa deset odsto kokaina. Film je baziran na nedavno otkrivenim podacima i pismima ličnog Hitlerovog lekara, dr Teodora Morela.

U očajničkom pokušaju da svojim sledbenicama pokaže da je primer muškosti, nemački lider svakodnevno je trpao u sebe 80 lekova i drugih supstanci, što mnogi lekari i istoričari smatraju navikom koja ga je od egomanijaka pretvorila u sadističkog masovnog ubicu.

-“Ne radi se o tome da li je Hitler bio zavisnik od amfetamina ili ne, nego o tome da je imao bipolarni poremećaj, a da su amfetamini još više pogoršavali njegovo stanje”, – kaže psihijatar Nasir Gaemi.

Hitler je primao inekcije sa ekstraktom prostate ili testisa mladih bikova kako bi pojačao libido i mogao da zadovolji svoju znatno mlađu ljubavnicu.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!