Radio Bambi

Hoću da ti budem nevaljala! (Video)

Pojavljivanje u regionalnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” (2011. i 2013. godine) nije ovoj lepotici donelo neki veliki uspeh. Odustala nije. Sigurnim korakom Katarina Didanović je počela koračati ka ostvarenju ciljeva vezanih za muzičku karijeru.

Vredno je radila na svom pevanju, stajlingu i postala jedna od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi. Didi je nakon uspešnih dueta sa Rastom i Lexingtron bendom, kao i nekoliko samostalnih singlova nedavno premijerno predstavila svoju novu pesmu i spot.

-“Ova pesma je kod mene skoro godinu dana i sada sam rešila da je konačno snimim. Uradili smo i spot koji je jako interesantan. Neka ljudi imaju šta da slušaju, a i gledaju do nekih lepših vremena kada budemo ponovo mogli da se družimo na nastupima”, – kaže Katarina.

U prvom video prilogu ispod teksta pogledajte intervju sa Katarinom koji je dala za “Toxic TV”, a u drugom video prilogu spot za njenu novu pesmu “Robinja”.

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!