Radio Bambi

Iscenirao pljačku da izbegne venčanje!

U gradiću Agrinio na zapadu Grčke, mladoženja je, da bi izbegao svadbu, iscenirao pljačku. Kako pišu tamošnji portali, sve je počelo kada su dvojica muškaraca sa fantomkama upala u kuću jednog para u nameri da je opljačkaju i odnesu nakit, novac i ostale dragocenosti. Ali kada ih je stanar zatekao, vezali su ga, pretukli, stavili mu povez preko usta i ostavili ga bez svesti. Tako je bar izgledalo na prvi pogled.

Čoveka su pronašli rođaci i hitno je prevezen u bolnicu. Kao nemila posledica ovog događaja, otkazano je venčanje žrtve i njegove izabranice, koje je bilo zakazano samo dva dana kasnije.

Nesuđeni mladoženja bolovao je dugo. Svadbu nije više pominjao. Međutim, nekoliko meseci kasnije, tokom policijskog ispitivanja, uočene su mnoge kontradiktornosti u njegovom iskazu, što je kod istražitelja pobudilo sumnju i na kraju je priznao da se pljačka nije ni dogodila. Niko ga nije vezao i niko ništa nije ukrao. Tvrdio je, međutim, da ga je neko drugi ranije premlatio, iz razloga lične prirode, pa je izmislio pljačku jer ga je bilo sramota da se pojavi na venčanju sav u modricama.

Priznao je da je pogrešio što nije rekao celu istinu. Protiv njega je podignuta optužnica zbog davanja lažnih iskaza i obmanjivanja policije.

Međutim, posle izvesnog vremena tužila ga je i bivša verenica, koja je mesecima bila u zabludi da je pljačka osujetila njeno venčanje. Sad je ubeđena da je incident isceniran samo da ne bi bilo svadbe. Čak tvrdi da joj neke dragocenosti, nestale posle navodne pljačke, nikad nisu ni vraćene, pa je tako ostala i bez njih i bez mladoženje.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!