Radio Bambi

Izazivači i izabrani u novim duelima (Video)

Još jedna kvalifikaciona emisija aktuelne sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” emitovana je proteklog vikenda.

Na početku, kako smo već i navikli od početka ove sezone, utvrđen je redosled nastupa izabranih kandidata.

1. Mirza Pandur iz Sarajeva (FBiH) /mentor Ana Bekuta/,

2. Antonija Čerkez iz Širokog Brijega (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/,

3. Omar Džaferovski iz Skoplja (SMKD) /mentor Đorđe David/,

4. Lejla Brčaninović iz Živinica (FBiH) /mentor Viki Miljković/,

5. Enis Todić iz Novog Pazara /mentor Ceca/,

6. Snežana Kačar iz Stare Pazove /mentor Snežana Đurišić/,

7. Stefan Krstić iz Beograda /mentor Marija Šerifović/,

8. Sofija Đekić iz Smedereva /mentor Aleksandar Milić Mili/.

Ivan Mljković iz Smedereva bio je prvi izazivač ove subote, a pritiskom na taster odabrao je duelistu među izabranim kandidatama – Stefana Krstića iz Beograda /mentor Marija Šerifović/. Odmah na početku iznenađenje, iz duela je kao pobedik izašao izazivač. On ide u Marijin tim, a Stefan ostaje bez mentora i on će u nekoj od narednih emisija biti izazivač.

Lidija Graovac iz Beograda bila je prva izazivačica, a nadmetala se sa jednom od najatraktivnijih takmičarki u ovoj sezoni – Antonijom Čerkez iz Širokog Brijega (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/. U ovom duelu nije bilo dileme oko pobednice, svih sedam glasova dobila je izabrana kandidatkinja.

Na scenu su ponovo izašli muškarci. Izazivač Emin Mujić iz Donjeg Vakufa (FBiH), prvi put se takmiči u “Zvezdama Granda”, a nadmetao se u delu sa izabranim kandidatom pod brojem 3 – Omar Džaferovski iz Skoplja (SMKD) /mentor Đorđe David/. Neiskustvo i trema su koštali uspeha izazivača, pa je iz duela sa svih sedam glasova prošao direktno izabrani kandidat.

Iz Republike Srpske, iz Bratunca, stiže osamnaestogodišnja izazivačica Olja Babić. Nastupala je pre nekoliko godina u Grandovom takmičenju “Neki novi klinci”. U duelu se borila protiv izabrane kandidatkinje pod brojem 8, a to je Sofija Đekić iz Smedereva /mentor Aleksandar Milić Mili/. Rezultat je bio 4:3 za izabranu kandidatkinju, a Saša je naravno izjednačio rezultat, pa je odluku o tome ko ide direktno dalje morao doneti Mili. Očekivano, on je odabrao da u svom timu zadrži svoju kandidatkinju.

U petom duelu gledali smo duel izazivača iz Niša Antonia Ramčevskog i izabranog kandidata pod brojem 1 – Mirze Pandura iz Sarajeva (FBiH) /mentor Ana Bekuta/. Rezultat je bio 6:1 za novog kandidata. Nakon što je ostao bez mentora, Marija, Ceca i Viki su komentarisale kako bi volele da Pandur dođe u tim jedne od njih tri.

Usledio je još jedan ženski pevački obračun. Izazivačica Vanja Jovanović iz Banatskog Karlovca i dobro poznato lice, izabarna kandidatkinja, Snežana Kačar iz Stare Pazove /mentor Snežana Đurišić/. Rezultat 4:3 za izazivačicu. Saša Popović je odluku prepustio Snežani Đurišić, a ona je ‘kaznila’ svoju imenjakinju, jer je nije poslušala u predlogu oko odabira pesama. U svoj tim je primila Vanju.

Poslednji muški duel – izazivač Fabijan Bajra iz Podgorice (MNE) i Enis Todić iz Novog Pazara /mentor Ceca/. Cecin miljenik, očekivano, prošao je direktno.

Dame iz FBiH zatvorile su nadmetanja u ovoj emisiji. Na kraju smo gledali duel izazivačice Irme Osmančević iz Sanskog Mosta i izabrane kandidatkinje Lejle Brčaninović iz Živinica /mentor Viki Miljković/. Lejla je jedna od favoritkinja, a to je pokazao i rezultat, sa svih sedam glasova prošla je dikrektno.

Direktan prolaz su izborili:

Ivan Mljković iz Smedereva /mentor Marija Šerifović/,

Antonija Čerkez iz Širokog Brijega (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/,

Omar Džaferovski iz Skoplja (SMKD) /mentor Đorđe David/,

Sofija Đekić iz Smedereva /mentor Aleksandar Milić Mili/,

Antonio Ramčevski /mentor Ana Bekuta/,

Vanja Jovanović iz Banatskog Karlovca /mentor Snežana Đurišić/,

Enis Todić iz Novog Pazara /mentor Ceca/,

Lejla Brčaninović iz Živinica (FBiH) /mentor Viki Miljković/.

Posle još jednog nastupa u baražu njima su se pridružili i:

Mirza Pandur iz Sarajeva (FBiH),

Snežana Kačar iz Stare Pazove,

Fabijan Bajra iz Podgorice (MNE),

Olja Babić iz Bratunca.

Iz takmičenja su ispali: Stefan Krstić iz Beograda, Lidija Graovac iz Beograda, Emin Mujić iz Donjeg Vakufa (FBiH) i Irma Osmančević iz Sanskog Mosta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!