Radio Bambi

Izgubio životnu ušteđevinu dok je čistio sneg!

Nakon što je bezuspešno putem društvenih mreža tražio poštenog nalazača svoje životne ušteđevine, danas je slučaj prijavio i policiji. Naime, čovek čiji identitet nije objavljen, u naselju Petrićevac u Banjaluci, izgubio je kesu punu novca.

Nezvanično, on je crnu kesu s novcem izgubio dok je čistio sneg s automobila. Kesu je stavio na auto ili pored i zatim se odvezao kada je očistio sneg. Kada je shvatio da novac nije kod njega on se zaustavio, vratio se na mesto gde je prethodno bio parkiran njegov auto, ali kese nije bilo.

Na društvenim mrežama juče je objavljeno da je u banjalučkom naselju Petrićevac izgubljena crna kesa s novcem.

Vlasnik, stariji Banjalučanin, poručio je da će pošteni pronalazač biti počašćen.

Kako je navedeno u objavi  radi se o životnoj ušteđevini, a apoeni u kesi su bili u evrima.

Vlasnik moli poštenog pronalazača da novac preda u policijsku stanicu ili da se javi na broj telefona 066/ 730-040 osobi po imenu Nemanja.

Kako je rečeno u Policijskoj upravi Banjaluka, nadležnoj policijskoj stanici danas se obratila jedna osoba i prijavila da je izgubila kesu s novcem.

-“Policijski službenici preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedene prijave”, – rekli su kratko u policiji.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!