Radio Bambi

Ja sam Bane zaljubljena u tebe, želim sex! (Video)

Divna Milanović poznatija kao Divna DNK, potpuno se promenila od kada je iz ‘Zadruge’ izbačen njen suprug Marko. Ona je sada slobodnija, o svemu govori otvorenije, a svim Zadrugarima se pohvalila da joj se dopada Bane Čolak. Do sinoć, ona to njemu nije rekla nijednom u lice, ali je uz popijenih nekoliko limenki piva i na nagovor Zadrugara, ona ušla u sobu gde je Bane ležao i sve mu priznala.

-“Mi nemamo idealan brak ko što svi misle. Marko mene ne poštuje kao ženu. On me je isterivao napolje i šamarao me je. Ja sam u tebe zaljubljena”, – priznala je Divna Banetu.

Bane se našao u čudu kada je čuo ove Divnine reči, ali je ipak imao diplomatski odgovor.

-“Divna, ja ti ne bih bio veran. Ja hoću da se iživim, da menjam devojke, da izlazim. Ja ću nastupati, tebi treba neko miran”, – izvlačio se Bane.

Divna ipak nije odustajala, pa je pitala Baneta mou li barem imati sex, jer, kako je rekla, to njoj jako fali, ali ih je u razgovoru na kraju prekinula Nena Petrović, pa je Bane obećao Divni da će razgovor nastaviti prvom prilikom. Pogledajte video prilog!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!