Radio Bambi

Jača sam od tebe, to potpisujem! (Video)

Jedna je od pevačica iz nove ‘Grandove garde’, koja je vrlo brzo postala veoma popularna i čije pesme su munjevitom brzinom našle put do srca mnogobrojne publike pirom regije. Aleksandra Mladenović (24) je prvi put sreću u ‘Zvezdama Granda’ okušala 2005. godine, ali nije uspela ostvariti cilj.

Lepa pevačica nije odustajala, a svoj san je konačno ostvarila u sezoni 2015/16, kada je stigla do superfinala i najbolje se plasirala od ženskih izvođača.

Do sada je snimila nekoliko singlova (‘Moj si nek’ si najgori’, ‘Ljubav ili ludilo’, ‘Čekaj, čekaj’, ‘Nema ljubavi da nije bolela’, ‘Samo mi sudite pošteno’) i sve su ove pesme izuzetno dobro prihvaćene kod publike.

Popularna ‘vrca’ ili ‘đavolak’, kako su je tokom takmičenja prozvali pojedini ćlanovi ‘Grandovog žirija’, pripremila je sada nešto novo.

Muziku i aranžman za njenu novu pesmu ‘Jača sam od tebe’ potpisuje Saša Nikolić, a tekst Milan Miletić. Za ekranizaciju pesme zadužena je bila ekipa ‘IDJVideos’. Pogledajte video prilog!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!