Radio Bambi

Jedna takmičarka pobegla iz Zadruge! (Video)

Nakon što je Vođa dobio najnovije pismo od Velikog Šefa, u kojem je pisalo da ukućani moraju da se dogovore oko toga koja su im sredstva za čišćenje potrebna, kao i na koji način će organizovati održavanje higijene, dogodio se novi konflikt u rijalitiju ‘Zadruga’. Saška Karan i Branka Blek Rouz, počevši od ‘bockanja’ vezanog za čišćenje kuće došle su do ozbiljnih uvreda.

Situacija je kulminirala i tada je Saška napala Branku. Iako su iz produkcije zatamnili sliku na ekranu, kako saznajemo one su se gađale tanjirima, flašama i čašama, a u sukobu je gore prošla Branka.

Ukućani su ostali šokirani onim što su videli, a obezbeđenje je moralo da reaguje.

Nakon svega Branka je histerisala ispred ‘Bele kuće’, a onda je odlučila da pobegne. Otrčala je do male farme i preskočila ogradu, čime je prekršila osnovno pravilo.

-“Branka je, protivno svakom pravilu, preskočila ogradu i uletela u kancelariju produkcije. Kada je histerično ušla, bacala je sve pred sobom i govorila kako je dobila sekret. Nijednog trenutka nije spomenula da je razlog njene histerije Saška, već očigledno infekcija koju je dobila”, – otkrio je izvor blizak produkciji.

Usledilo je novo pismo Velikog šefa, u kome je saopšteno da je Branka dikvalifikovana.

Pogledajte video priloge!

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!