Radio Bambi

Jelena Karleuša napala ekipu Kurira! (Video)

Poznato je da je Jelena Karleuša već duže vreme u ‘ratu’ sa većinom medija, a posebno sa novinarima ‘Kurira’. JK je do sada uglavnom reagovala putem društvenih mreža, gde je novinarima, koji su, kako je ona tvrdila, pisali laži o njoj, posebno tokom afere ‘Vranješ’. Sada je otišla korak dalje, pa je fizički nasrnula uz salvu pretnji i uvreda na ekipu ‘Kurira’.

-“Jelena Karleuša juče je pokazala da je nasilna i nevaspitana osoba. Samozvana diva je verbalno, a onda i fizički napala našeg fotografa Vladimira Šporčića na Novom bežanijskom groblju dok je obavljao svoj posao. On je nakon incidenta protiv nje podneo krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštu zbog ugrožavanja sigurnosti. Naš foto-reporter ju je regularno fotografisao na javnom mestu, dok je obilazila grob svoje majke Divne Karleuše. Ako joj je to zasmetalo, umesto da lepim tonom porazgovara s našim kolegom, ona je demonstrirala uličarsko ponašanje i pokazala svoje pravo lice”, – saopšteno je iz ‘Kurira’.

Svaki napad na osobe koje se bave poslom od interesa za javnost kažnjiv je po Krivičnom zakoniku.

Javne ličnosti treba da vode računa o svojim postupcima, a novinari da se u radu pridržavaju etičkog kodeksa.

Svaki vid nasilja je za osudu, pa i ovaj Karleušin.

Novinarske ekipe imaju pravo da snimaju, fotografišu, svaku javnu lišnost na bilo kom javnom mestu i te snimke i fotke objavljuju.

Nije dozvoljeno te radnje vršiti na privatnom posedu bez saglasnosti vlasnika ili u prostoru gde su takve aktivnosti zabranjene.

U video snimku ispod teksta možete pogledati napad Jelene Karleuše na ekipu ‘Kurira’.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!