Radio Bambi

JK – moda od 30 Evra!

Jelena Karleuša će barem jednom nedeljno kupovati i sparivati garderobu iz Nju Jorkera i Zare u maksimalnoj vrednosti od 30 Evra, kako bi pomogla onima koji se oblače po pristupačnim cenama da što bolje uklope to što kupe. -“Poznata po najneverovatnijoj kolekciji cipela, tašni, odeće i krzna, sa potpisima najboljih svetskih dizajnera, JK je neko ko ulaže u svoj prepoznatljivi i nadaleko poznati imidž. Ovog puta, drage dame, izlazimo vama u susret!

Pošto nam pišete u neverovatnom broju, hvaleći Jelenin modni stil, mnoge od vas su izrazile žaljenje što nisu u mogućnosti da priušte sebi sve ono što vide na Jeleni i što bi volele da poseduju. Zbog toga, JK je odlučila da pokaže i dokaže da dobar stil i ukus nemaju veze sa novcem! Redovno će, samo zbog vas, praviti modne kombinacije u kojima se može izgledati kao “milion dolara”, iako koštaju svega par desetina evra”, – objavljeno je na Jeleninoj oficijelnoj Fejsbuk stranici.

Danas je objavila tri odevne kombinacije, čija vrednost (po kombinaciji) ne prelazi 30 Evra.

Jelena je na slikama obučena u Nju Jorkerove i Zarine stvari (cipele i nakit nisu uračunati).

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!