Radio Bambi

Još jedno nadmetanje u duelima (Video)

Nove pevačke obračune između izabranih kandidata i izazivača videli smo minulog vikenda u još jednoj emisiji aktuelne sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Prvo je utvrđen redosled nastupa:

1. Omar Džaferovski iz Skoplja (SMKD) /mentor Đorđe David/,

2. Maja Đorđević iz Mladenovca /mentor Aleksandar Milić Mili/,

3. Enis Todić iz Novog Pazara /mentor Ceca/,

4. Đula Drini iz Cazina (FBiH) mentor Dragan Stojković Bosanac/,

5. Stefan Krstić iz Beograda /mentor Marija Šerifović/,

6. Lejla Brčaninović iz Živinica (FBiH) /mentor Viki Miljković/,

7. Mirza Pandur iz Sarajeva (FBiH) /mentor Ana Bekuta/,

8. Snežana Kačar iz Stare Pazove /mentor Snežana Đurišić/.

Zatim je usledilo nadmetanje.

Samed Dželo iz Zenice (FBIH) bio je prvi izazivač, a nadmetao se sa izabranim kandidatom pod brojem 1, to je Omar Džaferovski iz Skoplja (SMKD) /mentor Đorđe David. Rezultat nakon natpevavanja bio je 4:3 u korist izabranog. Saša Popović je izjednačio rezultat, što znači da odluku o tome ko ide direktno dalje, a ko u baraž donosi mentor čiji je kandidat bio u duelu. Posle komentara žirija, Đorđe je odlučio da u svom timu zadrži Omara.

Prva dama koju smo videli u ovoj emisiji bila je tridesetogodišnja izazivačica Jelena Kostelnik iz Šida, a nadmetala se sa izabranom kandidatkinjom pod brojem 4 – Đula Drini iz Cazina (FBiH) mentor Dragan Stojković Bosanac/. Jednoglasno, sa svih sedam glasova, žiri je odlučio da direktno ide dalje Đula.

Prvi put na sceni Granda, izazivač Ibrahim Bajramović iz Prijepolja. Na pevački dvoboj izazvao je izabranog kandidata broj 5, a to je Stefan Krstić iz Beograda /mentor Marija Šerifović/. Rezultat posle deuela 6:1 za izabranog.

Još jedna mlada dama, nova izazivačica, Ivana Šundić iz Stojnika takmičila se u duelu protiv Lejle Brčaninović iz Živinica (FBiH) /mentor Viki Miljković/. U ovom duelu dve folk pevačice žiri je odlučio da rezultat bude 5:2 u korist izabrane.

Ponovo su na scenu izašli muški kandidati. Izazivač Filip Čavić iz Viteza (FBiH) odmerio je snage sa Enisom Todićem iz Novog Pazara /mentor Ceca/. Posle ovog duela žiri je prednost dao izabranom kandidatu.

Devetnaestogodišnja izazivačica Sofija Đekić iz Smedereva izazvala je na duel izabranu kandidatkinju pod rednim brojem 2 – Maja Đorđević iz Mladenovca /mentor Aleksandar Milić Mili/. U ovom duelu pobedila je izazivačica rezultatom 6:1, što znači da je pored direktnog prolaza dobila i mentora.

U pretposlednjem duelu videli smo izazivača Stefana Arsenijevića iz Kragujevca i izabranog Mirzu Pandura iz Sarajeva (FBiH) /mentor Ana Bekuta/. Žiri je odlučio da direktno ide Mirza, a Stefana su poslali u baraž.

Nadmetanje u ovoj emisiji zatvorile su još dve dame. Izazivačica Kristina Stanković iz Kragujevca i izabrana kandidatkinja Snežana Kačar iz Stare Pazove /mentor Snežana Đurišić/. Iskustvo je pobedilo u ovom duelu, pa je sa svim sedam glasova direktno dalje prošla Snežana.

Direktan prolaz osigurali su:

Omar Džaferovski iz Skoplja (SMKD) /mentor Đorđe David/,

Đula Drini iz Cazina (FBiH) mentor Dragan Stojković Bosanac/,

Stefan Krstić iz Beograda /mentor Marija Šerifović/,

Lejla Brčaninović iz Živinica (FBiH) /mentor Viki Miljković/,

Enis Todić iz Novog Pazara /mentor Ceca/,

Sofija Đekić iz Smedereva /mentor Aleksandar Milić Mili/,

Mirza Pandur iz Sarajeva (FBiH) /mentor Ana Bekuta/,

Snežana Kačar iz Stare Pazove /mentor Snežana Đurišić/.

Njima su se nakon baraža pridružili i:

Ivana Šundić iz Stojnika,

Filip Čavić iz Viteza (FBiH),

Samed Dželo iz Zenice (FBIH),

Maja Đorđević iz Mladenovca.

Iz daljeg takmičenja ispali su: Jelena Kostelnik iz Šida, Ibrahim Bajramović iz Prijepolja, Stefan Arsenijević iz Kragujevca i Kristina Stanković iz Kragujevca.

Snimak cele emisije možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!