Radio Bambi

Kada i kako se nastavlja takmičenje “Zvezde Granda”?!

Publika koja redovno prati najpopularnije muzičko takmičenje u regiji “Zvezde Granda” zatrpala je inboxe profila “Grand produkcije” na društvenim mrežama sa pitanjima kada se ovaj šou vraća na male ekrane. Aktuelna sezona je prekinuta usled uvođenja vanrednog stanja i epidemije korona virusa (COVID-19).

S obzirom da je u Srbiji doneta odluka o ukidanju vanrednog stanja, “Grand” je odlučio da uskoro nastavi sa snimanjem emisija aktuelne sezone.

-“Zbog trenutne situacije i još uvek zatvorenih graničnih prelaza snimanje ‘Zvezda Granda’ nastavlja se 25. maja, ali samo sa kandidatima iz Srbije. Gledaoci će uživati u četiri fantastične epizode muzičkog takmičenja do kraja aktuelne televizijske sezone. Zbog letnje pauze ova sezona ‘Zvezda Granda’ neće biti završena u junu kao prethodnih godina, već će se nastaviti u septembru budući da imamo vrsne kandidate iz regiona i sveta koji su se do sad predstavili. Mentori će vredno raditi sa svim učesnicima kako bi se na jesen ‘Zvezde Granda’ nastavile tamo gde ih je i zadesila pandemija korona virusa”, – navodi se u saopštenju iz ‘Granda’.

Prva emisija nakon pauze trebalo bi da bude emitovana u subotu 30.maja.

Kako je saopšteno, Saša Popović i njegov tim će ovog leta raditi ‘online audicije’, a nove kandidate koji prođu kasting očekuje uzbudljiva muzička borba.

-“Od septembra će novi kandidati uz određena pravila steći mogućnost da se pridruže kandidatima koji su već u takmičenju. O tome će detaljnije javnost upoznati Saša Popović koji će zajedno sa žirijem učiniti takmičenje još zanimljivijim”, navodi se u saopštenju.

Na male ekrane vraća se i emisija “Zvezde Granda Specijal” sa Sašom Popovićem, Vojom Nedeljkovićem i Sanjom Kužet, a prvo emitovanje nakon ‘korona pauze’ najavljeno je za nedelju 17. maj.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!