Radio Bambi

Kakav kupaći odabrati?!

Već je počela sezona kupanja, a jedno od pitanja koje sve više muči dame je kakav kupaći kostim odabrati. Stilisti savetuju da kupaći obavezno birate prema građi vašeg tela.

U nastavku vam prenosimo njihove savete koji će vam olakšati muke pri izboru kupaćeg.

Dame sa velikim grudima trebalo bi da izbegavaju gornji deo bikinija sa tankim trakama koje se vezuju oko vrata. Najbolji odabir su oni sa dubljim korpama.

S druge strane, male grudi izgledaće bujnije u modelima sa umecima u korpicama, a dobrodošle su i jarke boje i ukrasi.

Ukoliko ste punije građe, izbegavajte modele koji se sjaje, jer ćete u njima izgledati još krupnije.

Savet damama koja imaju ‘jače’ noge – izbegavajte premali donji deo kostima u drečavoj boji, jer će takav privući pažnju na donji deo tela. Naglasak stavite na gornji deo kupaćeg, koji će biti izraženije boje i dezena.

Želite li da istaknete određeni deo tela – izaberite bikini živih boja, a za prikrivanje nedostataka tamnije nijanse.

Ženama tankog struka i jačih oblina najbolje pristaju minijaturni kupaći kostimi sa ‘trouglovima’ na grudima, ili jednodelni sa prorezom oko struka. Dobar izbor su i modeli sa dubljim gaćicama, jer prikrivaju višak na stomaku. Ukoliko se opredelite za jednodelni kupaći kostim, poželjno bi bilo da ima otvorena leđa.

Kod malih grudi i veće zadnjice najbolji izbor su gaćice trouglastog oblika koje se vezuju sa strane i gornji deo s umecima ili u obliku trake.

Niske devojke bi trebalo da izaberu modele koji ne pokrivaju baš previše, jer će u suprotnom izgledati još niže.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!