Radio Bambi

Kako se šminka Bijonse?!

Sigurno je da se prelepa Bijonse ne šminka sama, već joj u tome pomažu vrhunski šminkeri, ali mi vam možemo otkriti recept za njen perfektan “zadimljeni” izgled očiju. Pripremite lice.

Obratite pažnju da ste skinuli šminku od ranije i da je vaša koža hidrirana. Stavite malo pudera na kapke. Ključ postojane šminke jeste dobra podloga. Ukoliko nanesete malo tečnog pudera i na kapke pomoći će vam da šminka stoji mnogo duže.

Koristite senku u valerima.

Umesto kombinacije crno-belo najbolje je da kupite senku koja preliva boje u valerima od zift crne do čisto bele. Tako ćete imati sve potrebne nijanse u samo jednoj senki.

Navlažite četkicu za senku.

Ukoliko želite da dobijete pravi “smuki ajs” izgled četkicu kojom nanosite senku blago navlažite a zatim umočite u najcrnji deo i iscrtajte gornju i donju ivicu kapaka. Zatim, uzmite tamno braon ajlajner i izcrtajte ivicu kapka, te produžite i prstom razmažite liniju kako biste dobili mačkasti izgled očiju.

Od najtamnije do najsvetlije.

Prvo počnite sa srednjom nijansom iz palete boja koja ste odabrali. Nju nanesite tačno iznad tamnog sloja koji ide uz samu ivicu kapka. Najsvetliju nijansu nanesite uz samu ivicu obrva. Kada to uradite uzmite čistu četkicu za senčenje i pređite njome kako biste sjedinili sve nijanse.

Izvor: SuperŽena

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!