Radio Bambi

Karađorđe pobegao iz Zadruge! (Video)

U ‘Zadruzi 2’ u toku je izazov ‘Velikog šefa’ – ‘Zadrugari protiv Zadrugarki’. Svakodnevno stižu pisma sa izazovima, a ukoliko neko odbije izazov, zbog njega se cela grupa kažnjava nedeljnim honorarom. Tokom zadatka ‘lakiranje noktiju’, Karađorđe Subotić je odbio da učestvuje zbog čega su i on, ali i svi drugi muškarci u ‘Zadruzi’ kažnjeni nedeljnim honorarima.

Najburnije su reagovali Bane, David i Pavle koji je krenuo da se fizički obračuna sa Karađođrem, što je sprečilo obezbeđenje.

Zadrugari su nastavili da prebacuju Subotiću zbog kazne koju su dobili zbog njega, što on više nije želeo da trpi. Tokom sinoćne emisije ‘Pitanja gledalaca’ on se odlučio za drastičan potez. Spakovao je svoje stvari i pobegao iz ‘Zadruge’.

Veliki šef je danas pismom obavestio ‘Zadrugare’ da je Karađorđe zbog svog postupka diskvalifikovan i da će ‘TV Pink’ potraživati 50.000 evra na osnovu kazne.

Detaljnije u dva video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!