Radio Bambi

Katarina Grujić ponovo slobodna!

Jedna od najzgodnijih Grandovih pevačica, Katarina Grujić, ponovo je slobodna. Kako saznajemo, njena veza sa mladim biznismenom iz FBiH, Semirom Juzunovićem, završena je. Njihov odnos je nepoznat javnosti, a Katarina je tu vezu krila, kako od novinara, tako i od porodice i prijatelja.

Ipak, ‘paparazzo’ ekipe uspele su da ih snime zajedno, posle čega je Grujićeva priznala da je u vezi sa Junuzovićem. Nakon tih snimaka, više nisu viđeni zajedno u javnosti, sve do prošlog meseca kada je lepa ‘Grandovka’ završila u bolnici zbog problema sa bubrezima.

Pored njenih najbližih kao i kolega i koleginica sa estrade, svakodnevno je u bolnici posećivao i Junuzović.

Sada je Katarina priznala i da su raskinuli, a šta je dovelo do kraja njihove ljubavi nije otkrila. Ono što znamo je da među njima svađe i ružnih reči nije bilo, te da su Katarina i Semir ostali u dobrim odnosima.

-“Jedina istina je da se ta veza završila onako kako je trebalo, ostali smo u prijateljskim odnosima. Ne želim više da pokrećem temu njega i uopšte te veze”, – rekla je popularna pevačica.  

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!