Radio Bambi

Kažu da ne zna da peva ono što narod želi

Nekadašnja ‘Pinkova zvezda’ i učesnica rijalitija ‘Zadruga’, Nadežda Biljić, i pored mnogobrojnih pozitivnih komentara pratilaca na društvenim mrežama, nema angažmana. Nadežna je imala više burnih i skanadaloznih epizoda tokom boravka u rijalitiju, ali većina je smatra vrhunskom pevačicom.

Ipak, to nije dovoljno kako bi imala posla, odnosno nastupala po klubovima.

U braku je sa partnerom iz rijalitija, manekenom Tomom Panićem. On je u međuvremenu postao i njen menadžer.

Par je prvo živeo u Nadeždinom rodnom Valjevu, a onda su se preselili u Tomin rodni Svilajnac.

-“Ovde smo izgradili svoj svet. Živimo skromno, nenametljivo i mirno. Ne družimo se sa sugrađanima i komšijama, posvećeni smo detetu i trudimo se da iz njega izvučemo maksimum. Samo želimo da nam sin progovori”, – izjavila je nedavno Nadežda.

Njen suprug i menadžer kaže da nikako ne uspeva pronaći angažman za nastupe svoje supruge, bez obzira što je mnogi smatraju vrhunskom pevačicom.

-“Često me ljudi pitaju zašto Nadežda nigde ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli, kada sam ih molio i zvao, da nemaju interesovanja za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi”, – rekao je Toma.

-“Ja sam sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije hteo da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, ali gde god da smo otišli da uzmemo pesmu, tražili su nam basnoslovne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove”, – rekao je Panić.

Nadežda Biljić je nedavno objavila cover pesme ‘Skupi svoje stvari’ (tema iz serije ‘Selo gori, a baba se ceslja’ 2007. godine), a kako ova pesma zvuči u Nadeždinoj izvedbi saznajte u video prilogu ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!