Radio Bambi

Klela se da više neće, ali nije odolela! (Video)

Zadrugari su protekle noći imali veliko iznenađenje. Njima se pridružila pobednica ‘Zadruge 2’ Luna Đogani. Naime, iako se klela da više neće biti deo rijalitija, Luna nije mogla odbiti ponudu koju su za nju pripremili iz ‘ružičaste produkcije’. Njena pevačka karijera ne ide onako kako bi ona želela, nastupa je veoma malo, pesme koje je snimila nisu opstale, novac zarađen u rijalitiju se potrošio, pa je povratak u ‘Belu kuću’ za nju bio najbolje rešenje. Iako se njena majka Anabela Bukva izričito protivila ovoj odluci i savetovala ćerku da se ne vraća više u ‘Zadrugu’, Luna je nije poslušala.

Kako saznajemo Luni je na račun pre ulaska uplaćeno 100.000 evra, plus što će nedeljno imati honorar u iznosu od 3.000 evra. Đoganijeva nema pravo da se bori za prvo mesto, a koliko ostaje u rijalitiju, nije poznato.

Za sebe je izjavila uoči povratka na ‘mesto zločina’ da je ‘zvezda Zadruge’.

-“Svakog ću postaviti tamo gde mu je mesto. Ja sam zvezda ‘Zadruge’ i tako se osećam, tako ću i da uđem. Odrasla sam u ‘Zadruzi’ i ono što sam tamo naučila neko neće za celi život. Neću dozvoliti nikome da me ponižava, ni ocu, ni Marku, nikome”, – rekla je ‘najpoznatija ljubavnica’ u regiji.

Podsećamo, Luna je obeležila prvu sezonu ovog rijalitija, kada je bila deo čuvene ‘trojke’ – Sloba, Luna, Kija. Tada je od većine gledalaca ‘Zadruge’ osuđena i izvređana zbog veze sa oženjenim čovekom, posebno zbog činjenice da se nije povukla i kada je tu došla njegova supruga.

U drugoj sezoni je pobedila, a njeno učešće je obeležila, između ostalog, turbulentna veza sa Markom Miljkovićem.

U ‘Zadruzi 3’ su i Lunin otac Gagi Đogani, kao i njen bivši dečko Marko Miljković. Luna je odmah nakon ulaska protekle noći pokazala netrpeljivost i prebacila bivšem zbog bliskosti sa Jelenom Pešić.

Prvi dan boravka u ‘Zadruzi 3’ Luna je počela šetnjom sa svojim tatom. Detaljnije u dva video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!