Radio Bambi

Ko je briljirao, a ko razočarao? (Video)

Izazivači i izabrani odmerili su snage u još jednoj emisiji aktuelne sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Kao što je već poznato, prvo su određeni brojevi fotelja na kojima će sedeti mentori, a ujedno i redni brojevi pod kojima će nastupati njihovi izabrani kandidati.

Redosled:

1. Nikolina Perković iz Klisa (HR) /mentor Đorđe David/,

2. Sidik Šabanović iz Visokog (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/

3. Andrea Suljić iz Krupnja /mentor Ana Bekuta/

4. Filip Caković iz Čačka /mentor Aleksandar Milić Mili/.

5. Atomska Mina iz Beograda /mentor Marija Šerifović/,

6. Danijel Trajković iz Kragujevca /mentor Snežana Đurišić/

7. Katarina Tojagić iz Beograda /mentor Ceca/,

8. Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa (FBiH) /mentor Viki Miljković/.

Takmičenje je nastavljeno predstavljanjem izazivača, a prva je bila Milica Tomašević iz Obrenovca koja je za protivnicu odabrala izabranu kandidatkinju pod brojem 3, a to je sedamnaestogodišnja Andrea Suljić iz Krupnja /mentor Ana Bekuta/. Rezultat nakon duela 4:3 u korist izazivačice. Kada je ovakav rezultat tada odluku donosi Saša Popović. Podsećamo, može odmah nekoga poslati direktno dalje, drugog u baraž, oba kandidata poslati u baraž, ili prebaciti lopticu na mentora koji odlučuje da li zadržava svog kandidata ili uzima izazivača. Do sada je uvek birao ovu zadnju opciju, a tako je bilo i sada. Ana je odlučila da u svom timu zadrži takmičarku iz Krupnja.

U drugom duelu ‘obračunali’ su se izazivač Danijel Stojičić iz Požarevca i izabrani kandidat, dobro poznato lice pratiocima ovog takmičenja, Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa (FBiH) /mentor Viki Miljković/. Žiri je bio jednoglasan, sa svih sedam glasova Rijad je iz duela izašao kao pobednik.

Smiljana Jeremić iz Beograda na ‘pevački dvoboj’ izazvala je sugrađanku Katarinu Tojagić iz Cecinog tima. Žiri je posle njihovog predstavljanja prednost dao izazivačici rezultatom 6:1. Katarina je ostala bez mentora i morala je tražiti šansu za prolaz u baražu.

Novo lice na sceni “Granda”, devetnaestogodišnji Gligorije Ničić iz Beograda izazvao je na duel Filipa Cakovića iz Čačka /mentor Aleksandar Milić Mili/. Direktno je prošao izabrani.

Usledio je novi ‘devojački obračun’. Izazivačica Nataša Vukajlović iz Gradiške borila se u duelu sa dobro poznatom kandidatkinjom iz Beograda, koja sebe predstavlja pod pseudonimom Atomska Mina. Bez iznenađenja, kada se radi o glasovima, nakon ovog duela. Izabrana je pobedila izazivačicu rezultatom 7:0.

Kristijan Tuba iz Starčeva je bio naredni izazivač koji je pevačke snage odmerio sa izabranim kandidatom pod brojem 6, a to je Danijel Trajković iz Kragujevca /mentor Snežana Đurišić/. Iako su oba kandidata podbacila, neko je morao proći direktno, a žiri se odlučio za Trajkovića.

U poslednjem ženskom duelu videli smo još jednu novu takmičarku. Iz Severne Makedonije stiže Melisa Zijadić iz Lažana kod Prilepa, a njena protivnica bila je Nikolina Perković iz Klisa (HR) /mentor Đorđe David/. Duel dve potpuno žanrovski različite takmičarke. Melisa je pravi narodnjak, dok Nikolina peva popularnu muziku. Obe kandidatkinje dobre su u svojim žanrovima i rezultat je bio 4:3 u korist izabrane. Izazivačica u ovom duelu dobila je ubedljivo najbolje komentare od svih takmičara koje smo videli u ovoj emisiji. Očekivano, Popović je izjednačio rezultat i nakon komentara žirija Đorđe je odlučio da u svom timu zadrži Nikolinu.

U poslednjem duelu takmičili su se izazivač Vlado Iljač iz Bogdanaca (SMKD) i izabrani kandidat Sidik Šabanović iz Visokog (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/. Sidik je briljirao u ovom duelu i sa rezultatom 6:1 prošao direktno.

Direktan plasman u dalje takmičenje osigurali su:

Andrea Suljić iz Krupnja /mentor Ana Bekuta/,

Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa (FBiH) /mentor Viki Miljković/,

Smiljana Jeremić iz Beograda /mentor Ceca/,

Filip Caković iz Čačka /mentor Aleksandar Milić Mili/,

Atomska Mina iz Beograda /mentor Marija Šerifović/,

Danijel Trajković iz Kragujevca /mentor Snežana Đurišić/,

Nikolina Perković iz Klisa (HR) /mentor Đorđe David/,

Sidik Šabanović iz Visokog (FBiH) /mentor Dragan Stojković Bosanac/.

Posle još jednog predstavljanja u baražu, Saša Popović je odlučio da se njima pridruže i:

Danijel Stojičić iz Požarevca,

Melisa Zijadić iz Lažana (SMKD),

Gligorije Ničić iz Beograda,

Nataša Vukajlović iz Gradiške.

Iz daljeg takmičenja ispali su: Milica Tomašević iz Obrenovca, Katarina Tojagić iz Beograda, Kristijan Tuba iz Starčeva i Vlado Iljač iz Bogdanaca (SMKD).

Snimak emisije možete pogledati u video prilogu ispod teksta.

PODRŽITE NAŠ RAD DOBROVOLjNIM NOVČANIM DONACIJAMA:

PAY PAL >>> KLIK NA LINK OVDE

SMS DONACIJE >>> KLIK NA LINK OVDE

Pridružite nam se i na Viberu. Pozovite i vaše kontakte sa Vibera da nam se pridruže.
RADIO BAMBI – VIBER GRUPA

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!