Radio Bambi

Ko je švaler, a ko radi sve za pare?! (Video)

Jelena Kostov, Aleksandra Mladenović, Slavica Ćukteraš, Mirza Selimović, Dejan Matić i Dragan Marinković Maca gostovali su sinoć kod Ognjena Amidžića u popularoj emisiji ‘AmiGShow’. Slavica je priznala da tokom takmičenja u ‘Zvezdama Granda’ nije bila u dobrim odnosima sa Tanjom Savić, kao i da danas imaju korektan odnos.

Najavila je svoj veliki povratak na scenu, premijerno predstavila novu pesmu a morala je i da pokaže svoje umeće u prodaji proizvoda kroz igricu ‘AmiGShop’.

Dejan je zabavio sve svojim vicevima i anegdotama, govorio je o novoj pesmi ‘Gde ste sada prijatelji’, kao i o bratu Saši Matiću.

Kostovka i Mladenovićka su pokazale kako rade čučnjeve, a zbog izbegavanja odgovora na pojedina pitanja morale su okačiti i čudne natpise na glavu.

Mirza je najavio svoju veliku američku turneju, a Maca regionalne hit predstave. Svi su pevali i uživo uz gitaru. Sve ovo i još više možete pogledati u dva video snimka ispod teksta.

Komentari

Radio Bambi se ograđuje od komentara. Oni su stav i lično mišljenje čitalaca (slušalaca) i ne odražavaju stavove naše redakcije!